DEDA (92) POLUDEO OD BESA: Penis mi se prepolovio, tužiću bolnicu!

Zbog neadekvatnog lečenja i lošeg postavljanja katetera, penis pacijenta Ruperta Kolinsa se rascepao na dva dela i inficirao

  • 1

Rupert Kolins (92) iz Kalifornije rešio je da tuži svog lekara zbog toga što mu se polni organ podelio na dva dela usled zanemarivanja pacijenta. Konkretno, njemu doktori nisu uklonili kateter na vreme jer nisu poštovali proceduru.

On je podneo tužbu protiv Kajzer zdravstevene fondacije za zlostavljanje starijih, nemara i neprofesionalnog ponašanja u odnosu sa pacijentom. Kako Rupert navodi, njegov penis se podelio na dva dela usled uklanjaja katetera, koji mu je rascepao polni organ.

Iz ove zdravstvene fondacije su se oglasili i rekli da pacijent Kolins nema dokaza, kao ni dokumentaciju, da potvrdi svoju tužbu. U dva navrata, pacijent je pokušao da se obrati ovoj ustanovi kako bi mu uklonili kateter, što oni nisu učinili.

Na kraju, kada su treći put kontaktirali s Kajzerom i rekli im da je penis podeljen od vrha do dna na pola, oni su to smatrali normalnim i da će se izlečiti sam od sebe. Danas, Rupertu jedino može pomoći plastična, rekonstruktivna hirurgija, koja putem operacije može vratiti penis u prvobitno stanje.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA