• 10

POTRESNO: Rotvajler zaplakao kada mu je uginuo brat! (VIDEO)

Rotvajler na snimku plače, a zaplakaćete i vi ukoliko video odgledate do kraja

  • 10

Bret Benet iz Vašingtona na svoj jutjub kanal okačio je video na kojem se vidi reakcija njegovog ljubimca Bruta koji tuguje jer je njegov brat, rotvajler Henk uginuo prethodne noći.

Rotvajler na snimku plače, a zaplakaćete i vi ukoliko video odgledate do kraja.

- Brut ne želi da se pomeri od svog brata blizanca, sa kojim je porastao. Samo je položio glavu na Henkovu glavu i ne odvaja se od njega. Brut nikada nije bio ovoliko tužan, otkad ga imam. Njegov svet kao da se srušio kada je izgubio brata. Žao mi je što nisam izdržao, već me je bol slomila pred Brutom i zaplakao sam. Nisam bio dovoljno jak. Obično ne postavljam na društvene mreže snimke iz svog privatnog života ili nekih privatnih tragedija, ali ovo želim da svi vide, kako bi se uverili da i psi imaju snažne emocije - napisao je vlasnik rotvajlera.

Brut i Henk su blizanci udomljeni iz azila. Henk je uginuo u snu i imao je 10 godina. Ovi blizanci od ranije su bili poznati po svojim razigranim snimcima na jutjubu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Životinje.rs.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ljubimci Telegraf zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djordje

    31. januar 2015. | 00:21

    Sto vise upoznajem ljude to vise volim zivotinje!!!! Ovaj video je dokaz toga!!!!!

  • nata

    31. januar 2015. | 00:14

    Jao strasno I nevidjeno tuzno, ovo nisam videla za sve godine koliko imam pse. Suze mi same idu dok gledam. Da li je moguce da ta srecica od ljutog rota tako pati, a brat mu lezi uz njega. Srce od psa, tuga beskrajna. Ta divna stvorenja,volim ih mnogo. Samo onaj ko ih nema moze da ih ne voli I ne razume tu ljubav.

  • 31.1.2015

    31. januar 2015. | 00:49

    Tužno i potresno! Dusa Mila pati za svojim bratom.