VAAAU, KO NE BI RADIO OVDE? Pogledajte novo sedište kompanije Epl! (VIDEO)

Njena lokacija je jako blizu sadašnjeg sedišta kompanije, a iz Epla se naročito hvale njenim pozitivnim uticajem na okolinu jer će se napajati iz sto obnovljivih izvora energije. Pored toga, nova lokacija će imati i jednu od najvećih solarnih elektrana na svetu

  • 3

Kompanija Epl će se uskoro preseliti u svoje nove prostorije u objekat koji su mnogi nazvali "Epl svemirski brod".

Novo sedište je dizajnersko remek-delo prema idejama Stiva Džobsa, a izgledaće kao veliki prsten sa staklenim zidovima i zelenom površinom u sredini.

Njena lokacija je jako blizu sadašnjeg sedišta kompanije, a iz Epla se naročito hvale njenim pozitivnim uticajem na okolinu jer će se napajati iz sto obnovljivih izvora energije. Pored toga, ona će imati i jednu od najvećih solarnih elektrana na svetu.

Na sajtu Cupertina možete pratiti i uživo gradnju ovog spektakularnog objekta.

Pred radnicima je još dosta posla, a prvi deo radova bi trebalo da bude gotov do kraja sledeće godine kada će se u nove prostorije useliti zaposleni. Druga faza obuhvata gradnju okolnih zgrada a počinje nakon useljenja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: appleinsider.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA