PRIJATELJI NA 40 DANA POSTALI MOMAK I DEVOJKA: Evo šta se dogodilo... (VIDEO)

Nezadovoljni svojim emotivnim životom, dvoje prijatelja rešilo je da uđe u vezu na 40 dana. Svoje utiske su opisivali su na blogu koji je vrlo brzo prikupio pola miliona obožavatelja

  • 1

Prijatelji Džesika Volš i Tim Gudman iz Njujorka 2012. godine bili su slobodni i nezadovoljni svojim privatnim životom, pa su svoje prijateljstvo zamenili ljubavnom vezom i to na 40 dana.

U ovom neobičnom eksperimentu ovo dvoje grafičkih dizajnera imali su sledeća pravila: nisu izlazili s drugim osobama, zajedno su išli kod terapeuta jednom nedeljno, viđali su se svaki dan, išli su barem tri puta nedeljno na sastanke, nisu se seksali s drugim osobama, i otišli su na jedan zajednički odmor tokom vikenda.

Doživljaje tokom tih 40 dana dokumentovali su do najsitnijih detalja na zajedničkom blogu "40 Days of Dating", ujedno onlajn dnevniku svoje veze, koji je odmah postao toliko popularan da su ih ljudi često prepoznavali na ulici i zaustavljali kako bi im izneli svoje stavove.

Za samo nekoliko dana, blog je prikupio pola miliona obožavatelja. Emocije koje su tokom eksperimenta doživeli "bile su prave", a Valš je najviše fasciniralo to "kako su oboje neke događaje interpretirali na potpuno drugačiji način".

Posle 40 dana, na blogu su objavili poslednji zajednički video na kojem su jedno drugome čitali zapise iz svojih dnevnika. Valš je kao prava nepopravljiva romantičarka u potrazi za srodnom dušom, prekinula s Gudmanom koji je više preferirao ležerne i neozbiljne veze.

Ipak, nakon samo šest nedelja usledilo je iznenađenje: Džesika je upoznala muškarca svog života za kojeg se udala prošlog meseca.

Gudman, s kojim je i dalje prijateljica, takođe je bio na venčanju. Štaviše, njih dvoje ostali su toliko dobri da su objavili knjigu o svom eksperimentu, a prava za njihovu priču zakupila je kompanija Vorner Braders u septembru prošle godine koja će snimiti film.

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA