ŠTA DAN ROĐENJA GOVORI O VAMA? U utorak se rađaju strastveni, a u subotu...

Pogledajte kakav uticaj ima dan vašeg rođenja sa vašim karakterom i osobinama. Šta dan u kom ste rođeni - od nedelje de ponedeljka - otkriva o vama?

  • 8

Na nas, tvrdi astrologija, imaju uticaja i dani u nedelji koji su svoja imena, u stvari, dobili prema planetama i uticajima koje one imaju na nas.

 

Ponedeljak je Mesečev dan, utorak Marsov, sreda Merkurov, četvrtak Jupiterov.

 

Petak je Venerin dan.

 

Saturnov dan je subota, a nedelja je Sunčev dan.

 

Dan rođenja, pod uticajem određene planete, između ostalog utiče na naše ukuse i talente, kao i na odnos prema ljubavi i poslu.

 

NEDELJA - dan kojim upravlja Sunce

 

Žena - Strastveni ste i impulsivni, puni entuzijazma i rado preuzimate inicijativu. U vezi ostajete sve dok vi to želite. Muškarci koji su s vama u vezi, moraju postići nešto značajno na profesionalnom planu. Ne volite kompromise i teško vam pada da žrtvujete svoju slobodu.

 

Foto: NASA's Goddard Space Flight Center

Foto: NASA's Goddard Space Flight Center

 

Muškarac - Ambiciozni ste i veoma sigurni u sebe. Autoritativno ponašanje i samoinicijativa su osobine koje najbolje opisuju vašu ličnost. Volite da pričate, rado slušate svoje sagovornike i prijaju vam komplimenti. Prema ženama se ponašate zaštitnički, a svoju strastvenu prirodu pokazujete im u svakom trenutku.

 

PONEDELJAK - dan pod vlašću Meseca

 

Žena - Vrlo ste senzibilni i nežni, i, uvek sledite svoje srce. Uživate u harmoničnom životu, zbog čega umete da se prilagodite partneru i podvučete mu se pod kožu. Svoja topla osećanja uvek rado delite sa drugima, a do svog punog izražaja dolazite u ulozi majke. Dopadaju vam se stabilni i iskreni muškarci, a u ljubavi tražite sigurnost.

 

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

 

Muškarac - Posedujete bogatu maštu, ne volite samoću i utehu često nalazite u nežnim osećanjima koja prema vama pokazuju druge osobe. Vrlo ste požrtvovani za članove svoje porodice, jer samo u okrilju svoga doma, pronalazite istinsku sreću i smisao života i stvaranja.

 

UTORAK - dan kojim upravlja Mars

 

Žena - Veoma ste strastveni i umete da zavodite. Iako je vaša potreba za nezavisnošću vrlo naglašena i volite slobodu, znate da budete jako posesivni u odnosu prema partneru. Pošto ljubav često doživljavate kao igru, možete i nesvesno da poveredite partnera i nanesete mu bol .

 

Printskrin: Youtube/NASA Jet Propulsion Laboratory

Printskrin: Youtube/NASA Jet Propulsion Laboratory

 

Muškarac - Pored harizmatičnosti i šarma kojim zračite, vrlo ste ubedljivi i uporni. Krasi vas smisao za humor, osmeh koji ne skidate s lica i večiti optimizam i entuzijazam. Svoja osećanja rado delite sa drugima, volite zabave, a u društvu ste džentlmen.

 

SREDA - dan pod uticajem Merkura

 

Žena - Kada je ljubav u pitanju, veoma ste nestrpljivi. Volite slobodu, flert ali i avanture i uvek ste u potrazi za novim iskustvima. Vaša spontanost je urođena, a šarm prirodan. Nikada ne gajite preterane snove i iluzije i teško se vezujete za emotivnog partnera.

 

Printskrin: Youtube/NASA's Marshall Center

Printskrin: Youtube/NASA's Marshall Center

 

Muškarac - Veoma ste šarmantni i pričljivi. Zbog vašeg živahnog duha i smisla za humor, mnoge predstavnice nežnijeg pola priželjkuju da budu u vašem društvu. U emotivnoj vezi, najviše se pribojavate monotonije, jer osećate stalnu potrebu za promenama.

 

 

 

ČETVRTAK - dan pod vladavinom Jupitera

 

Žena - Vaša potreba za flertom i romansama najviše dolazi do izražaja na putovanjima. Bez obzira na naglašenu potrebu za ljubavlju, možete da živite sami, jer ste vrlo nezavisni.

 

Umetnički prikaz gejzira na Jupiterovom satelitu Evropi koji izbija iz tla ispod koga se kriju zalihe vode veće nego na Zemlji. Foto: Wikipedia Commons/NASA/ESA/K. Retherford/SWRI

Umetnički prikaz gejzira na Jupiterovom satelitu Evropi koji izbija iz tla ispod koga se kriju zalihe vode veće nego na Zemlji. Foto: Wikipedia Commons/NASA/ESA/K. Retherford/SWRI

 

Muškarac - Vi ste zavodnik. Istovremeno ste i konformista i neko kome, u zavisnosti od situacije, komfor uopšte nije važan. Istinski volite, ali ste isto tako i dobar glumac. Iako vas vezivanje i brak pomalo plaše, ipak, vi niste neko ko bi voleo da živi sam.

 

PETAK - dan kojim upravlja Venera

 

Žena - Priželjkujete harmoniju u svemu, naročito u emotivnoj vezi. Plašite se samoće a zaštitu za kojom žudite, pronalazite uglavnom u okrilju porodice. Muškarce, takođe, privlačite svojim razoružavajućim osmehom.

 

Printskrin: Youtube/NASA Langley Research Center

Printskrin: Youtube/NASA Langley Research Center

 

Muškarac - Kada izjavljujete ljubav, vi to zaista i mislite. Ne možete da živite bez nežnosti i potvrde da ste voljeni, pa bez toga ne možete da zamislite ni svoj odnos sa partnerom. Brak, porodica i kuća su vam najvažniji u životu, pa kada pronađate pravu osobu, ostajete s njom dok vas smrt ne rastavi.

 

SUBOTA - dan pod uticajem Saturna

 

Žena - Vrlo ste tajanstveni, nezavisni i originalni. Kao što ne volite da otkrivate mnogo toga o sebi, tako ni svoja osećanja ne pokazujete tako lako. Za vas, zavođenje je igra intelekta. Iako umete da odajete utisak ravnodušnosti, veoma ste emotivni i imate potrebu da stalno pokazujete svoja osećanja onima do kojih vam je stalo.

 

Foto: NASA

Foto: NASA

 

Muškarac - Ljubavna sigurnost često vam je važnija od strasti, a partner na vas može uvek računati. Ispod vaše prividne nezainteresovanosti, krije se ogromna nežnost koju ponekad ne umete da iskažete na pravi način. Vaše reakcije znaju da budu nepredvidive, veoma ste emotivni ali se plašite da drugi ne primete tu vašu ranjivu crtu.

 

(Telegraf.rs / Conopljanews)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA