PROBALA SKANK PRED KAMERAMA: Voditeljka otkrila zašto je pušila travu usred emisije (VIDEO)

- Konzumirala sam kanabis kada sam bila na fakultetu. Sviđao mi se taj osećaj koji vas obuzme, opuštenost i nekontrolisani smeh. Želela sam da probam skank samo da bih uporedila koliko je jači od kanabisa - objasnila je voditeljka

  • 1

Dženi Bond je bivša novinarka BBC koja je pred kamerama rešila da udahne skank i na taj način pomogne u snimanju dokumentarca za program "Droge uživo: Kanabis na sudu".

Ona je kao dopisnica radila 14 godina, a priznala je da joj se ovo iskustvo nije svidelo, ali da ju je podsetilo na fakultet.

- Konzumirala sam kanabis kada sam bila na fakultetu. Sviđao mi se taj osećaj koji vas obuzme, opuštenost i nekontrolisani smeh. Želela sam da probam skank samo da bih uporedila koliko je jači od kanabisa - objasnila je voditeljka.

Ovaj eksperiment je odobrilo Ministarstvo unutrašnjih poslova ali samo u cilju snimanja dokumentarca i istraživanja kako skank utiče na mozak.

- Moram da kažem da nije bilo kao u stara vremena kada smo ležali na baršunastim jastucima u mračnoj sobi. Laboratorija, kamera i uzimanje dima iz plastične flaše je daleko od opuštajućeg. Nije mi ostavilo dobar osećaj - priznala je Dženi.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA