Medved je imao razgovor za posao na Skajpu. Da li biste vi smeli da radite sa njim?

- On ima neverovatne kvalitete. Voli da se igra, nikad ne pokazuje agresivnost, nije pohlepan i najbolji je prijatelj sa mojim psom - rekao je vlasnik medveda iz Rusije

  • 8

Medved Tima svoje poslovne razgovore obavlja na Skajpu, a morate da priznate da to nije prizor koji se viđa svakog dana. Za ovom životinjom teškom oko 300 kilograma vlada velika potražnja, iako se to čini nemoguće.

RASTOPIĆETE SE: Ovaj polarni medvedić je nešto najslađe što ste ikada videli (FOTO)

Na snimku koji se pojavio na internetu, Timin vlasnik sedi sa svojim ljubimcem na sofi dok odgovara na pitanja o njegovim veštinama i ponašanju. Potencijalni poslodavci na osnovu ovih odgovora i nastupa medveda odlučuju da li im je potreban ovakav zaposleni.

Timu je usvojio ruski cirkus kada je imao samo pet meseci. Ovaj neverovatni tim je putovao svetom i učestvovao u snimanju filmova i različitih emisija.

- On ima neverovatne kvalitete. Voli da se igra, nikad ne pokazuje agresivnost, nije pohlepan i najbolji je prijatelj sa mojim psom - rekao je vlasnik iz Rusije.

- Mi smo veoma ponosni na njega i drag nam je! On je član naše porodice! - dodao je on tokom razgovora za posao svog mezimca.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: metro.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA