JESTE LI VIDELI OVO LUDILO? Tajno snimljen kamp za žene ubice, evo šta sve rade s puškama! (VIDEO)

- Ima nas 45 i većina nas dolazi iz Al Šama (sirijska pokrajina). Došle smo da se borimo za našu zemlju. Vežbamo da pucamo i da pripremamo oružje - rekla je jedna od žena koja pohađa ovaj kamp

  • 21

Da žene mogu da budu jednake sa muškarcima dokazuje i ovaj video koji je nastao u Siriji i munjevitom brzinom se proširio društvenim mrežama. Naime, nekoliko žena učestvuje u "Kampu za žene za pobedu i jačanje" i svakodnevno vežbaju da pucaju, bore se i ubijaju.

Sirijske džihadistkinje s kalašnjikovima u rukama svakodnevno vežbaju obučene u muslimansku odeću. One su u potpunosti prekrivene pa im se lice ne može videti, te se ne mogu identifikovati.

Jedna od poruka koje ovaj video nosi jeste da je primarni cilj ovog kampa da pokaže ženama kako mogu da napuste svoj dom i porodicu i da se bore za svoju zemlju i ljude.

- Ima nas 45 i većina nas dolazi iz Al Šama (sirijska pokrajina). Došle smo da se borimo za našu zemlju. Vežbamo da pucamo i da pripremamo oružje - rekla je jedna od žena koja pohađa ovaj kamp.

Printskrin: Youtube/YS news Printskrin: Youtube/YS news

Ono što je neverovatno jeste njihovo uverenje koje im pomaže da se bore protiv Islamske države.

Printskrin: Youtube/YS news Printskrin: Youtube/YS news

"Uloga žene jednako je važna koliko i uloga muškarca", tvrde ove žene džihadisti, što prema nekim analitičarima daje do znanja da ova grupa žena nema veze sa tom zloglasnom grupom.

Printskrin: Youtube/YS news Printskrin: Youtube/YS news

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Miloš

    11. april 2015 | 19:26

    Jadne i namucene zene. Ziveo sam sa ovakvima i sve mi je jasno. Dale bi sve da mogu da se otrgnu i pobegnu. Ovo vam 100% tvrdim.

  • nerkon

    11. april 2015 | 20:02

    Duni vjetre malo ispod suknje :)

  • D

    11. april 2015 | 19:08

    Boze sacuvaj na sta su primorane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA