ODGRIZLA TESTISE PITBULU: Da li je ovo najopasnija baba na svetu?

Pas je morao da bude podvrgnut hitnoj operaciji, a njegov oporavak je još uvek pod znakom pitanja

  • 12

Odri Ranč (62) je prijavljena od strane svedoka da je povređivala pitbula svog sina na neuobičajeni način. Oni su pokušavali da je zaustave, ali je odbila i na kraju je odgrizla testise pitbulu.

MONSTRUM: Džihadista silovao pit bula! (VIDEO)

Izvor je potvrdio da se incident dogodio u dvorištu kuće u Medisonu u Zapadnoj Virdžiniji. Kada je pokušao da je spreči i savlada, ona ga je nokautirala starim triciklom.

Žena je shvatila da je policija na putu kada su komšije pozvale nadležne organe, pa je iskopala rupu u zemlji i naterala svog sina da joj pomogne i da je sahrani. Koristila je baštensko crevo kako bi mogla da diše ispod zemlje.

- Moj sin je pojeo svo meso iz kuće i ja sam htela da ga upozorim da ako pojede meso, ja ću pojesti njegovog psa - rekla je prilikom hapšenja.

Pas je podvrnut hitnoj operaciji a njegov oporavak je i dalje pod znakom pitanja. Ranč će morati da se suoči sa optužbama za tešku okrutnost prema životinjama.

(Telegraf.rs/ Izvor: moron.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA