ŽDRAL LAVLJEG SRCA: Pogledajte kako je ptica pobedila dva TIGRA! (VIDEO)

Ždral je leteo kada ga je snažan nalet vetra poneo pravo u tigrovo gnezdo, tokom predstave u parku. Dva tigra su momentalno krenula ka njemu misleći da će biti lak plen

  • 3

Ždral se bez straha sukobio sa dva velika tigra u zološkom vrtuOvaj neverovatan prizor je kamerom mobilnog telefona ovekovečio jedan od posetilaca Zoološkog vrta "Fujang".

DA VAM DAN BUDE LEP: Pogledajte kako orangutan hrani tigriće i igra se sa njima (VIDEO)

Ždral je leteo kada ga je snažan nalet vetra oduvao pravo u tigrove kandže, tokom predstave u parku u provinciji Džeđang. Dva životinje su momentalno krenula ka njemu misleći da će biti lak plen.

Printskrin: Youtube/CCTV News Printskrin: Youtube/CCTV News

Sudbina ždrala bila je u tigrovim rukama, ali je nakon par sekundi trčanja, odlučio da se okrene i raširi svoja krila prema napadačima. Kada je ždral raširio svoja krila, tigrovi su bili ti koji beže.

Nekoliko puta su pokušavali da se udruže protiv ždrala, ali je on uvek izlazio kao pobednik. Na kraju, osoblje zoološkog vrta uspelo je da uđe u kavez i spase pticu. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA