ONA JE JEDNOSTAVNO PRESLATKA: Osvojiće vas iako je teška samo 500 grama! (VIDEO)

Ono što Pip razlikuje od ostalih pripadnika njene vrste jest činjenica da je ona neverovatno manja od svih ostalih, a govorimo o težini od 500 grama i dužini od svega 10, 2 centimetra

  • 9

Njeno ime je Pip i ona pripada mops rasi pasa. Ono što Pip razlikuje od ostalih pripadnika njene vrste jest činjenica da je ona neverovatno manja od svih ostalih, a govorimo o težini od 500 grama i  dužini od svega 10, 2 centimetra.

ZA DOBRO JUTRO: Tek rođeno jare je probalo da pređe preko psa, evo kako je to izgledalo (VIDEO)

Pip je rođena 26.maja ove godine, a njena 54-godišnja vlasnica Žon Ešli, prošle godine počela je da se bavi uzgojem ove rase. Kada je jedan od njenih pasa, na svet doneo četiri mala štenca, Žon je ostala iznenađena, kada je videla da je jedan od njih, dvostruko manji od ostalih.

- Ona je definitivno najmanji pas u Britaniji, a mogla bi biti i jedan od najmanjih na svetu - otkrila je za Dejli Mejl.

S njenim zdravljem sada je sve u redu, iako je već preživela nekoliko upala pluća, no ona je samo tako sićušna, zaključili su doktori. A kao takva, izaziva oduševljenje gde god se pojavi.

(Telegraf.rs/ Izvor: index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA