ŠTA SE DOGODILO, BIO SI NAJBOLJE DETE U ŠKOLI: Ganuta sudija u optuženom lopovu prepoznala školskog druga (VIDEO)

Ovaj video što ćete videti, spada u jedne od emotivnijih koji su postavljeni na internetu u poslednje vreme

  • 2

Ljudi koji su delili školske klupe ponekad se kasnije nenadano susretnu u životu i to uvek predstavlja emotivni doživljaj, ali verovatno ne toliko jak kao onaj koji je doživela sudija Mindi Glejzer u FloridiDok je juče sedela u sudnici i izricala presudu Arturu Butu (49), koji je optužen za provalu, krađu automobila i opiranje hapšenju, sudija je odjednom shvatila da iz davnih dana poznaje provalnika, već nekoliko puta osuđivanog za slična dela.

- Jeste li išli u Nautilus? - pitala je sudija optuženog, misleći pritom na srednju školu u kojoj su oboje pre nekoliko decenija išli zajedno u razred.

To je pogodilo Buta koji je nekoliko puta ponovio "O, moj bože". Pokušavao je da suzdrži suze i nasmeši se, ali na kraju se slomio. Sudija Glejzer rekla je tada svom bivšem školskom drugu kako joj je žao što ga vidi u njenoj sudnici i kako se uvek pitala što se s njim dogodilo.

- Ovo je bilo najmilije dete u srednjoj školi, bio je najbolji. Igrala sam fudbal sa njim, kao i sva deca, i vidi šta se na kraju dogodilo - rekla je ganuta sudija koja je gledajući na starog školskog prijatelja primetila kako su ostarili.

Poručila mu je kako se nada da je sposoban da promeni svoje ponašanje i da živi po zakonu, i zaželela mu je sreću.

Kaucija je Arturu Butu određena na 43.000 dolara, koje treba da plati. Policija ga je primetila u hondi koja je bila povezana sa provalom, pa su se dali u poteru. But je stao tek posle dva saobraćajna incidenta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor:jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • DUDA

    3. jul 2015 | 20:00

    Ovo je jako dirljiva prica pohvala ovoj velikoj zeni

  • Qegevarasrdinja@hotmail.com

    3. jul 2015 | 22:44

    Svaka njoj cast.stvarno veliki covek je ispala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA