Ona se zove Sara Konor i tvrdi da je robot ubio čoveka. Evo šta joj se desilo zbog toga! (FOTO)

Novinarka "Fajnenšl Tajmsa" nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti njen komentar o jednoj vesti na Tviteru

  • 3

Vest da je u Nemačkoj poginuo radnik kada ga je robot u fabrici "Folksvagen" zgrabio i udario njime o metalnu ploču mnoge je podsetila na scenario iz čuvenog filma "Terminator". Međutim, novinarka "Fajnenšl Tajmsa" nije ni bila svesna kakvu će pometnju napraviti nakon što je na Tviteru objavila vest o ovoj nesreći.

HASTA LA VISTA, BABY: Terminator prošetao Knez Mihailovom ulicom!

Suština cele priče vrti se oko toga što se novinarka zove Sara O'Konor, pa je korisnike društvene mreže njeno ime i sadržaj vesti odmah asociralo na "Terminatora". Da stvar bude još komičnija, njeno ime i prezime se razlikuju samo za jedno slovo od imena glavne junakinje filma - Sare Konor.

"Ti si sada naša jedina nada, u potpunosti te podržavamo kao našeg lidera", "Čuvaj Džona Konora, on je naša jedina nada", bili su samo neki od odgovora Tviteraša, ali nažalost Sara nije mogla da shvati ovu šalu jer se ispostavilo da nikada nije gledala "Terminatora".

Iako se slučaj da je robot ubio radnika dogodio još pre nekoliko dana, prepiska na Sarinom Tviter profilu o celoj situaciji i dalje traje.

Pogledajte neke od najzanimljivijih komentara na Tviteru:

Printskrin: Twitter Printskrin: Twitter

(Telegraf.rs / Izvor: firstpost.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • vule

    3. jul 2015 | 23:21

    Nije gledala Terminatora, ..aj sve i da nije, "novinarka" ne zna ko je Terminator, nije cula za taj film? Ja nisam neki filmofil, ali mislim da i to soada pod nekakvu odnovnu kulturu u danasnjem svetu, novinarka...

  • Bogdan

    4. jul 2015 | 10:50

    Da se zove Ivana Jovanovic (izinjavam se, uzeo sam najcesce ime i prezime), pa da mi je jasno da nikad nije cula za Terminatora, ali kako neko ko se zove Sara Konor, pored serije hronikli Sare Konor, koji su se reklamirali na netu, nije nikad zadirkivana (posto ne mogu da nadjem bolju rec) od strane prijatelja zbog toga, ili barem da je bila tema nekog razgovora? Jedino kapiram da je ovo moguce ako zivis u buretu na Islandu... stvarno mi nije jasno

  • neko iz mase

    4. jul 2015 | 10:46

    Nije mi jasno kako robot moze da baci coveka i ubije . Ko je nekad.bio i radio u fabrikama njihovim zna da su roboti najcesce ogradjeni fizicki od coveka najcesce ogradom od 2 metra takp da covek nema mogucnosti kontakta sa njima . Dalje kod njih postoji mesto za ulazak al tad su otvorena vrata , a kad se vrata otvore ceo taj deo staje . Jedino ako nije svesno otisao u smrt

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA