Snimala je manekenku na plaži, ali ono što je uhvatila u kadru ju je zaprepastilo (VIDEO)

Tokom snimanja video-klipa na plaži u Majamiju žena koja je snimala spot za jednu manekenku uspela je da zabeleži trenutak kada ilegalni imigranti skaču sa brodova i ulaze u Ameriku

  • 0

Ruskinja Ekaterina Juskovski snimala je na plaži u Majamiju promotivni video za svoju prijateljicu koja se bavi manekenstvom, međutim, ona je na kraju ovekovečila nešto potpuno neočekivano.

Predstavio se na plaži kao slavna ličnost, šta mislite koliko je cica palo na foru? (VIDEO)

Ekatarina, koja je sa 18 godina došla u Ameriku, tokom snimanja je primetila brodić u pozadini i ugasila kameru misleći da je to brod s roniocima i da će joj pokvariti snimak.

Ipak, brzo je shvatila da nije reč o roniocima već da se radi o ilegalnim imigranatima koji dolaze u Ameriku. Ona je potom ponovo podigla kameru i zabeležila trenutak kada nekoliko muškaraca iskače s broda i beži u grad.

Migranti su ujedno i jedan od najvećih problema sa kojima se suočavaju Amerikanci. Za njihov prevoz odgovorne su kriminalne grupe koje često krijumčare i narkotike iz Južne i Centralne Amerike u SAD.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA