OVO JE NAJGLUPLJI MUŠKARAC NA SVETU: Kada vidite šta je istetovirao na nozi, biće vam jasno zbog čega ga je žena ostavila! (FOTO)

Nikada ne ostavljajte muža bez nadzora u blizini pištolja za tetoviranje jer će pijan napraviti sebi bizarnu tetovažu

  • 5
Foto: Facebook/stuvalentino Foto: Facebook/stuvalentino

Supruga Stjuarta Valentina nije ni slutila koliku je grešku napravila kada mu je za Božić poklonila pištolj za tetoviranje.

Volite da se tetovirate? Evo kakve užasne stvari mogu da vam se dogode

Stjuart je jedne noći tokom pijanstva uzeo da se igra sa pištoljem za tetoviranje kojim je sebi na levoj butini istetovirao gigantski penis.

- Kada sam to jutro probudio svoju ženu Samantu, počela je da vrišti kada je videla tetovažu ogromnog penisa na mojoj nozi - izjavio je Stjuart.

Foto: Facebook/stuvalentino Foto: Facebook/stuvalentino

Samanta je Stjuartu u prvi mah oprostila budalaštinu koju je napravio. Ipak, pravi problem izbio je kada su trebali da odu na letovanje, pošto Stjuartu nikako nije uspela da pronađe dovoljno dugačak šorts za kupanje koji bi prekrio njegovo "umetničko delo".

- Želeli smo da odemo na letovanje kao i svake godine, ali moj veliki penis na nozi je jednostavno uvek virio, kakve god da sam kupaće gaće obukao - objasnio je Stjuart.

O OVOJ TETOVAŽI SVI PRIČAJU: Kada je pogledate iz drugog ugla, zapanjićete se (FOTO)

Samanta je sedam meseci posle nemilog događaja odlučila da na kraju zbog tetovaže gigantskog penisa ostavi svog muža, odnosno da zatraži razvod braka.

- Svađali smo se non-stop. Skidanje tetovaže koštalo bi više od 1.000 funti, što je mnogo više nego što bismo kao porodica potrošili na odmor. Prošlog meseca mi je Samanta rekla da ne može više da izdrži sa mnom i da me ostavlja i odvodi decu. Nisam ni slutio da će jedna tetovaža da mi potpuno upropasti život. Sada me ovaj veliki penis konstantno podseća koliko sam glup - zaključio je Stjuart.

(Telegraf.rs/Lost At E Minor)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ivana

    2. septembar 2015 | 20:56

    Glup si ko taj tattoo na nozi....

  • топлистанадреалиста

    2. septembar 2015 | 21:29

    Немаш миљу фунти за операцију?.....ја мислио на западу, ау, брука брате! :-) :-)

  • Brale bre

    3. septembar 2015 | 05:38

    Nije te ostavila zbog velikog na nozi vec zbog malog medju nogama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA