≫ 

MI IMAMO BELU KOŽU, A NAŠA DECA SU CRNCI: Svi misle da me žena prevarila, ali OVO JE PRAVA ISTINA (FOTO)

- Lepota multietničke porodice je u tome što su razlike upravo ono što čini naš život bogatijim i ispunjenijim - kaže ovaj par

  • 12

Aron i Rejčel Halbert, koji su inače belci i evangelisti, ispričali su neverovatnu priču o tome kako su i zašto odlučili da usvoje petoro crne dece, od koja tri kao embrione.

Sara je pronašla bolesnu BEBU U SMEĆU i podarila joj NOV ŽIVOT! Evo kako dete danas izgleda (FOTO)

Oni su se dogovorili da ovo učine jer kako kažu, to je bio logičan tok njihovog daljeg života. Složili su se da ne usvoje belu decu, imajući na umu da verovatno budući roditelji uglavnom usvajaju belu decu.

Imali su problem sa prirodnim začećem pa su na kraju otišli u agenciju za usvajanje u Misisipiju.

Usvojili su dvoje afroameričke dece i njihovi životi su se promenili na "magičan način", kako oni tvrde. Međutim, mnogi kad ih tek vide misle da ga je žena prevarila s crncem, ali njemu to ne smeta.

- Mnogi kad nas vide na ulici pomisle da me je žena prevarila s crncem. Mene to ne pogađa - rekao je on.

- Lepota multietničke porodice je u tome što su razlike upravo ono što čini naš život bogatijim i ispunjenijim - kaže ovaj par.

Foto: Facebook/Aaron Halbert  Foto: Facebook/Aaron Halbert

Zatim su čuli i za Nacionalni centar za donaciju embriona, koji je zapravo "banka" u kojoj se čuva višak zamrznutih embriona nastalih tokom procesa vanteledne oplodnje nekog para.

Kako bi se njihovo dvoje dece "uklopilo" sa novim trojkama koje su dobili u nedelju, odlučili su da embrioni takođe budu afroameričkog porekla.

Zanimljivosti iz celog sveta pratite na Facebook stranici TELEGRAF ZANIMLJIVOSTI.

(Telegraf.rs/ Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Јасмина

    14. avgust 2016 | 12:37

    Врло леп гест.Својим поступком су доказали доброту...усрећили су петоро малишана,а боја коже је небитна за њихоцу будућност...Пуно среће,успеха и здравља срећној породици....

  • Boban

    14. avgust 2016 | 11:24

    Pročitaj ceo tekst pre nego što komentarišeš.

  • ce-ce

    15. avgust 2016 | 09:38

    Lep je gest usvojiti decu iz sirotista, ali je smesno usvajati embrione? To sto zele samo crnu decu, je opet neka vrsta rasizma...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA