PRODIREM PRSTIMA U VOĆKE, PRSKAJU NA SVE STRANE: Ova devojka kači fotke seksa s voćem (FOTO) (VIDEO)

- Iskreno, sve je počelo spontano. Moj dečko mi je dao pomorandžu i onda sam počela da se igram sa njom, a onda sam odlučila da napravim video - rekla je ona

  • 13

Umetnica Stefani Sarli je odlučila da vrste voća, kao što su limun, papaja, grejp, breskva i kivi, budu njena inspiracija. Na svom kontroverznom Instagram profilu, ona objavljuje sugestivne senzualne snimke na kojima dodiruje i prodire prstima u plodove.

Ono što ovaj čovek radi sa voćem i vi ćete sigurno probati, jer je lako I SJAJNO! (VIDEO)

Ova jednostavna ali moćna tehnika joj je donela veliki broj sledbenika i fanova, ali joj je takođe napravila i probleme u nekim drugim krugovima.

Kako biste razumeli njenu umetnost, potrebno je da među prvim snimcima pogledate onaj na kome ona prepolovljenu crvenu narandžu erotski istražuje.

Prividna sličnost sa genitalijama na ovim fotografijama i snimcima nije slučajna, jer je njena cela karijera usmerena ka duhovitim opisima polnih organa.

- Iskreno, sve je počelo spontano. Moj dečko mi je dao pomorandžu i onda sam počela da se igram sa njom, a onda sam odlučila da napravim video - rekla je ona i dodala da je posle nastavila i sa drugim plodovima da radi isto.

Jedan od njenih efekata je mleko na limunu, koje je ljude asocirao na seks i masturbaciju.

Pogledajte snimke:

(Telegraf.rs/ Izvor: avclub.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Orfej

    19. maj 2016 | 13:30

    Ovaj svet je definitivno poludeo. Umesto da se pobrine da ne bude gladan, svi su nešto gladni seksa. Svi se lepe za seks kao čičak za testise. Pa onanišite dragi vi. Živela desanka ili gumeni!

  • momazver

    19. maj 2016 | 12:04

    WOW ...Ćero al je tebi podsvest spontano - VLAŽNA!

  • A

    19. maj 2016 | 16:25

    Bolest ne bira!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA