≫ 

BESPLATNO LETOVANJE NA KARIBIMA: Ovaj dečko će platiti uživanje, ali pod jednim uslovom (FOTO)

Zoe je, odmah nakon pada, prevezena u bolnicu, gde je podvrgnuta operaciji, međutim, neophodna joj je adekvatna rehabilitacija i pomoć stučnog lica kako bi povratila funkcionalnost noge

  • 2

Džeremi Torent živi na Karibima sa svojom devojkom Zoe gde se profesionalno bavi surfovanjem. Njihov život je bio kao u bajci sve dok njegova "lepša polovina" nije pala sa litice visoke tri metra i polomila butnu kost. Zato je on rešio da joj pomogne na neverovatan način!

NAJISKRENIJA ĆERKA NA SVETU: Mama, ovo si ti kad ustaneš ujutru, a ovo si kad... (FOTO)

Zoe je, odmah nakon pada, prevezena u bolnicu, gde je podvrgnuta operaciji, međutim, neophodna joj je adekvatna rehabilitacija i pomoć stučnog lica kako bi povratila funkcionalnost noge. Upravo zato, Džeremi je rešio da fizioterapetu ponudi odmor na Karibima u zamenu za pomoć devojci.

Fizioterapet koji prihvati ovu primamljivu ponudu boraviće na Karibima čak šest meseci, a sa sobom će moći da povede još jednu osobu.

Takođe, onaj ko bude pomagao njegovoj devojci dobiće besplatne lekcije iz surfovanja, hranu i plaćene izlete po ostrvu.

Džeremi i Zoe traže fizioterapeta, ortopeda ili nekoga ko je već radio u centru za rehabilitaciju. Ukoliko smatrate da odgovarate ovom poslu, možete ih kontaktirati putem mejl adrese zoesurgery@gmail.com.

(Telegraf.rs / Izvor: mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA