SVI SU REKLI DA SAM LUD KAD SAM KUPIO BRANU PREKO INTERNETA: Sad se ja smejem, a oni se dave (VIDEO)

Vagner je pre nekoliko meseci odlučio da rizikuje i kupi "akva branu“, za koju je sajt koji je prodavao tvrdio da je "najveća vodom napunjena brana na svetu“

  • 0

Širom Teksasa veliki broj okruga je poplavljen. Za razliku od hiljada ljudi čije su kuće pod vodom, dom i dvorište Rendija Vagnera, iz Rošarona u okrugu Brazorija, potpuno su suvi zahvaljujući brani koju je kupio preko interneta.

Vagner je pre nekoliko meseci odlučio da rizikuje i kupi „akva branu“, za koju je sajt koji je prodavao tvrdio da je „najveća vodom napunjena brana na svetu“, prenosi Si-Bi-Es.

Otputovao je do Luizijane kako bi je preuzeo, a njemu i još dvojici prijatelja trebalo je nekoliko sati da napune više od 100 metara dugačku i 75 centimetara visoku branu napravljenu od plastike i sintetičkih vlakana.

- Želeo sam da se pripremim za ovo što su najavljivali - rekao je Vagner za medije.

I uspeo je. Kako je nivo vode sve više rastao, okolne kuće ostajale su pod vodom, ali je njegovo dvorište potpuno zaštićeno.

- Bitno da sam ja bio ludak. Svi su prolazili i ismevali me. Ali danas su ti isti impresionirani 'akva branom - istakao je Vagner, dodavši da ga je brana koštala 8.300 dolara što je mala cena imajući u vidu koliko bi koštala popravka kuće od plavljenja.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA