≫ 

DA LI BISTE KUPILI OVU KUĆU STRAVE? U njoj se odigralo masovno ubistvo, a od tada niko tamo nije SPOKOJNO spavao (VIDEO)

Poslednji put kuća je prodata 2010. godine za oko 800.000 evra, a u ona se sastoji od pet spavaćih soba, četiri kupatila, garaže i dva automobila. Sve ovo zvuči jako primamljivo, međutim, nijedan kupac ne može da zanemari da se u njoj dogodilo masovno ubistvo

  • 0
Foto: Profimedia/Visual movies Foto: Profimedia/Visual movies

Horor kuća iz filma "The Amityville Horror" jedna je od najpoznatijih "kuća strave" širom Amerike i trenutno se nalazi na listi nekretnina koje su na prodaju.

UŠLA SAM U KUĆU KOJU SAM VIDELA U OGLASIMA: I tamo mi se desio horor (FOTO)

Ona je prvi put prodata 1997. godine za skoro 210.000 evra, nakon čega joj je cena skočila za 400 odsto, odnosno, na milion evra.

Poslednji put kuća je prodata 2010. godine za oko 800.000 evra, a sastoji se od pet spavaćih soba, četiri kupatila, garaže i dva automobila. Sve ovo zvuči jako primamljivo, međutim, nijedan kupac ne može da zanemari činjenicu da su se na tom mestu dogodila masovna ubistva 1974. godine.

Naime, nakon što se porodica posvađala oko preraspodele imovine, došlo je do masovnog ubistva, a od tada niko nije mogao spokojno da boravi u kući. Čovek koji se uselio godinu dana nakon tog nemilog događaja je pobegao iz kuće posle samo godinu dana.

Ovi događaji su poslužili kao inspiracija za gorepomenuti horor film.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: nbcnews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA