PLATIO VEČERU MILION FUNTI: Vlasnik restorana će ovaj dan pamtiti do kraja života

- Nijednog momenta nisam gledao sumu koju gost kuca. Posle deset minuta pogledao sam u aparat i rekao "O, prijatelju, znaš li šta si uradio" - priča gazda restorana

  • 6

Ovo je verovatno jedna od najneverovatnijih situacija koja može da se dogodi u restoranu tokom jedne obične večere. Gost je račun za tri obroka umesto 100 funti, platio više od milion. Evo i kako!

Vujadin je pronašao torbu sa 8.000 evra, vratio je vlasniku, i evo kako je nagrađen!

Gazda restorana Abdul Vahid odmah je uočio grešku i odmah obavestio gosta da je sa njegovog računa za jednu večeru skinuto tačno 1, 006, 082 funti. Kako sam kaže tog momenta samo što nije dobio srčku, jer je gosta večera koštala skuplje nego bilo šta u životu.

- Nijednog momenta nisam gledao sumu koju gost kuca. Posle deset minuta pogledao sam u aparat i rekao "O, prijatelju, znaš li šta si uradio" - priča gazda restorana.

Foto: Google.rs/maps/Chris Sumner Foto: Google.rs/maps/Chris Sumner

Kada je video šta je uradio, gost je odmah pozvao banku da kaže da je ukucao pogrešnu sumu novca i da se transakcija poništi.

Abdul Vahid koji je u ugostiteljskoj industriji više od 30 godina kaže da će ovaj događaj pamtiti do kraja života.

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA