TAJNI MOĆNI CENTAR ZA OBUKU RUSKIH SPECIJALACA: Ovde treniraju samo najjači Putinovi lavovi (VIDEO)

Centar će imati najsavremeniju tehnologiju, vojnu tako i civilnu, kakvu nema nijedan drugi sličan centar u svetu. On će imati sve savremene uslove za profesionalnu obuku vođenja vazdušnih, podvodnih, nadvodnih i drugih vidova borbi

  • 3

Čečenija bi mogla postati vodeći međunarodni centar za obuku specijalnih snaga. U tu svrhu se u gradu Gudermesu gradi jedinstveni centar za obuku specijalaca, kakvog nema u Rusiji. Kompleks će biti završen do kraja godine.

 

Gaze jedni po drugima, udaraju se krvnički! Pogledajte pakleni trening ruskih specijalaca (VIDEO)

 

U Međunarodnom centru će se obučavati specijalne jedinice svih rodova vojske i specijalnih službi Rusije. Međutim, i druge države i službe moći će da ga koriste za obuku svojih specijalaca  naravno, uz naplaćivanje i zaključivanje zvaničnog ugovora. Po mišljenju stručnjaka, glavni partneri mogu biti arapske i latinoameričke zemlje, kao i države ZND, a i Srbi su dobrodošli.

 

PRAVILI SU HAOS NA PUTU, a onda su iz auta izleteli Putinovi specijalci i OSVETILI IM SE NAJSTRAŠNIJE (VIDEO)

 

Centar će zauzimati teritoriju od 400 hektara. Površina glavnog korpusa iznosiće 55 hiljada kvadratnih metara. U njemu će biti 14 streljana. U centru istovremeno može boraviti i obučavati se oko 500 ljudi, dok više od 1.000 boraca može trenirati.

 

Printksin: Youtube/Кавказ ТВ

Printksin: Youtube/Кавказ ТВ

 

Centar će imati najsavremeniju tehnologiju, vojnu tako i civilnu, kakvu nema nijedan drugi sličan centar u svetu. On će imati sve savremene uslove za profesionalnu obuku vođenja vazdušnih, podvodnih, nadvodnih i drugih vidova borbi.

 

U planu je izgradnja aerodroma i aerodinamičkog tunela za izvođenje operacija u različitim fizičkim uslovima. U njemu će se sticati veštine za oslobađanje talaca iz stambenih zgrada, škola, bolnica, vrtića i bioskopa.

 

Centar će se neće koristiti samo za obuku vojnika i specijalaca, već i u sportske svrhe. Već postoji preliminarni dogovor da se u njemu održe šampionati Rusije i Evrope, svetski kup u streljaštvu i skakanje padobranom. Pretpostavlja se da će se tamo sprovoditi i obrazovni programi i naučna delatnost

 

Foto: YouTube / PigMine 6

Foto: YouTube / PigMine 6

 

Projekt se realizuje od novca privatnih ruskih investitora, bez učešća države. Koliko će koštati izgradnja ovog objekta, nije navedeno, ali imajući u vidu da je sličan centar koštao Jordan dvesta miliona dolara, biće to prilična suma novca.

 

Obuku će izvoditi dvesta instruktora iz Čečenije, koji imaju iskustva u vođenju borbi i kod kuće i u drugim državama. Izgradnjom kompleksa rukovodi jedan od najspremnijih ruskih specijalaca, bivši pripadnik elitne jedinice „Alfa“ Danil Martinov.

 

Za čečenski centar su već zainteresovani Kinezi, Kazahstanci, pa čak i Kanađani. Međutim, na pitanje novinara da li Amerikanci i Evropljani mogu koristiti usluge centra, čečenski lider Ramzan Kadirov je odgovorio da "sumnja u dolazak Amerikanaca, dok će o Evropljanima odlučivati rukovodstvo centra“.

 

On će biti i dostupan civilnom stanovništvu. Pošto je danas veliki broj mladih ljudi "zaražen“ ekstremnim sportovima, ovo je pravo mesto da pokažu za šta su sposobni. Ovde će biti zastupljeni svi vidovi borbene obuke.

 

 

Objekat će se etapno graditi. Već u maju je počeo da radi jedan njegov deo. Prvi veliki događaj koji je održan u Međunarodnom centru je bio šampionat Čečenske Republike u streljaštvu.

 

 

Kako je jednom prilikom izjavio Ramzan Kadirov, ovaj centar će biti "upozorenje za sve one koji pokušaju da izmene situaciju na Kavkazu, u Čečeniji i celoj zemlji. Neka znaju da će ih dočekati profesionalci".

 

(Telegraf.rs/Izvor:sputniknews.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kostelo

    15. avgust 2016 | 01:29

    Ceceni su srčan narod,i odani su Putinu!

  • Alien resurrection shotgun

    15. avgust 2016 | 00:40

    Armatura beton rusija to je vojska a ne oni natovci copavi pola ih sa metcima u telu to im dodje umesto pirsinga .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA