NAJROMANTIČNIJA PRIČA U ISTORIJI: Pozvao je broj koji je ljubomorni muž nažvrljao u toaletu i NAŠAO LJUBAV SVOG ŽIVOTA! (FOTO)

Mark Elis i Dona Roberts, vlasnica tog broja telefona, koji je na vratima toaleta zapisao njen bivši, iz osvete, sada imaju dvoje dece

  • 1

Kada je kamiondžija Mark Elis (51) iz Zapadnog Jorkšira, odlučio da pošalje sms na broj telefona zapisan na vratima toaleta u kafiću u kom se zatekao, nije ni slutio da će naći ljubav svog života.

OVE TRI ŽENE su se dopisivale sa istim muškarcem na internetu, a onda su MISTERIOZNO NESTALE (FOTO)

Ono što je počelo kao šala, završilo se, međutim, upravo tako: Mark Elis i Dona Roberts, vlasnica tog broja telefona, koji je na vratima toaleta zapisao njen bivši, iz osvete, sada imaju dvoje dece, od devet i osam godina.

Primetivši poruku "Ako ste za dobar seks, pozovite Donu na...", Mark nije mogao da odoli, a da na ostavljen broj telefona ne pošalje sms, sa pitanjem "u kom je fazonu".

Dona, inače sekretarica u advokatskoj kancelariji, isprva se šokirala odakle tom čoveku njen broj, a onda su spontano ušli u konverzaciju.

Posle nekoliko dana su se videli, a ubrzo i shvatili da su jedno drugom ljubav života.

Iako njihova deca nisu svesna priče koja je prethodila njihovom dolasku na svet, bračni par Elis se ni ne brine mnogo oko toga.

- Kada nas neko pita kako smo se upoznali, kratko kažem da mi je Mark greškom poslao poruku - objašnjava Dona.

(Telegraf.rs / Dejlimejl)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA