Obrađujem po 100 muškaraca dnevno, a dečko me podržava. Ovo najviše traže da im radim (FOTO)

Od kad je počela radi novi posao od 9 do 5, Džejmi zarađuje oko 52.000 funti (oko 60.000 evra) godišnje, a konstantno je obasuta poklonima u vidu obuće i odeće

  • 1

Devojka iz Londona koja preko veb kamere osam sati dnevno ispunjava muške maštarije ispričala je kako joj je nova "karijera" pomogla da izleči anoreksiju.

UZEO MI JE RUKU I STAVIO NA PENIS: Ispovest spremačice (42) bogataša će vas potpuno šokirati (18+)

Džejms Džons, 21, vodila je dugogodišnju bitku s anoreksijom zbog koje je sa 70 kilograma pala na samo 44,5 i zbog koje je u 18. godini s visinom od 160 centimetara kupovala odeću za 13-godišnjakinje. Na vrhuncu bolesti ona je preživljavala s manje od 200 kalorija dnevno, a znala je da pojede samo jedan paradajz i papirnate maramice kako bi napunila želudac.

Ali, zbog finansijskog škripca i mizerne plate prodavačice u trgovini mobilnim uređajima, u junu 2015. godine odlučila je da proba nešto novo. Od prijatelja koji su imali kontakte u veb industriji za odrasle, Džejmi je kupila kamere visoke rezolucije i postavila studio u sobi koju nije koristila.

A photo posted by jayme jones (@jaymejonesx) on

Od kad je počela radi novi posao od 9 do 5, Džejmi zarađuje oko 52.000 funti (oko 60.000 evra) godišnje, a konstantno je obasuta poklonima u vidu obuće i odeće. Šta je još bolje, zbog novog posla dobila je više samopouzdanja u svoje telo što joj je i pomoglo u borbi s anoreksijom.

U dve godine vratila je 20-ak kilograma i sada nosi odeću normalnog broja. - To što sam postala kam-devojka pomoglo mi je da vratim samopouzdanje i prevladati poremećaj prehrane. Klijenti me zasipaju komplimentima, ali u svakodnevnom životu to se nikada ne događa - kaže Džejmi.

Dve godine nakon pojave bolesti, napustila je posao prodavačice i nastavila karijeru u veb industriji za odrasle. Kad je počela sa snimanjem, kaže da je uglavnom pričala s klijentima, kojima je naplaćivala 2,99 funti (oko 1 evra) po minuti.

A photo posted by jayme jones (@jaymejonesx) on

Kako su joj se svideli pažnja koju je dobijala, ali i novac koji je zarađivala, Džejmi je pred kamerom počela da provodi šest do osam sati dnevno, zadovoljavajući maštu do 100 mušterija dnevno.

S porastom samopouzdanja, počelo je da raste i njeno telo, pa je počela i više da jede. Kaže da je njen dečko, s kojim je dve godine, i roditelji podržavaju.

- Kada sam bila anoreksična i htela sam da budem manekenka, jela sam papirnate maramice kako bih napunila želudac i ubila apetiti. Ali, otkad nastupam pred kamerom, ne smeta mi dodatna težina. Osećam se seksi - priznaje.

Pribojavala se da joj porodica i dečko možda neće odobravati novu karijeru, ali objasnila im je pred kamerom samo glumi dok je i dalje ista osoba dok isključi kamere.

A photo posted by jayme jones (@jaymejonesx) on

Sada Džejmi ima celu sobu posvećenu svom novom poslu. U poslednjih godinu dana samo na donje rublje potrošila je više od 5.000 funti (oko 5.700 evra).

Ponekad učestvuje u grupnom četu, gde je do deset klijenta može gledati i razgovarati s njom odjednom, ili privatno, gde je često ispunjava muške fantazije. Kaže da se nagledala muškaraca koji se pretvaraju da su bebe, jedu svoje seme ili imaju fetiš na stopala.

Džejmi koristi svoj Instagram kako bi se promovisala pred 32.000 pratioca.

- Jedan trenutak ću biti normalna, a već u idućem ću biti seksulana robinja. Imam samopozdanja da stisnem sise i reći muškarcima da činim stvari koje nikad ne bih učinila u stvarnom životu. A novac je toliko dobar da ću odgoditi druge stvari u životu kao što je beba - kaže Džejmi.

Kaže da bi se ovim volela baviti što duže, a na kraju pokrenuti i vlastiti veb-kem biznis.

(Telegraf / Net.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kika

    18. avgust 2016 | 17:26

    Ja sam visoka 163 i kao devojka sam imala tezinu 45 pa nisam bila anoreksicna vec izgledala super. Ne znam sta ovi trabunjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA