Policajci na benzinskoj stanici zatekli muškarca kako PENIS ZALIVA MLEKOM! Razlog je veoma BIZARAN

Dojava prestrašenog vlasnika jedne benzinske stanice u Kanadi stigla je oko 2 ujutro, a lokalni policajci su po dolasku na pumpu imali šta i da vide

  • 1

Policajci na jugoistoku Kanade bili su šokirani kada su na jednoj benzinskoj stanici zatekli golog čoveka kako svoj penis pere mlekom.

ON NE MOŽE DA IMA SEKS JER IMA DŽINOVSKI PENIS: Njegov ud je 10 puta veći od prosečnog!

Dojava prestrašenog vlasnika benzinske stanicestigla je oko 2 ujutro, a lokalni policajci su po dolasku na pumpu imali šta i da vide.

- Bio je potpuno go, urlikao je od bolova, a svoju majicu natopio je mlekom i s njom prelazio preko genitalija - rekao je portparol policije Don Vriglsvort.

Šta se zapravo dogodilo?

Čovek je prvo ispričao kako su ga napala tri nepoznata čoveka, ali nakon kratkotrajne istrage čuvari zakona su zaključili da laže. Posramljeni muškarac posle se potpuno otvorio i priznao policajcima da se slučajno poprskao sa suzavcem koji se u ovim krajevima upotrebljava kao zaštita protiv medveda.

Zanimljivo je i da se posle dogodio sličan incident. Policija je upala u jednu kuću i zatekla petoricu muškaraca kako se u bolovima valjaju po podu. Posle su rekli kako su se i oni "zaigrali" sa suzavcem.

(Telegraf.rs / Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA