SIN ŠEFA MAFIJE UPUCAO SEBE U MEĐUNOŽJE: Kada je metak pogodio njegov testis, počeo je da plače (FOTO)

Kada je metak pogodio testis nesrećnog mladića, unezvereno je skinuo pantalone i počeo da plače pitajući da li će sada umreti

  • 0

Omar Čauk (25), sin šefa melburnške mafije Makura Čauka, uhapšen je zbog nedozvoljenog posedovanja oružja, nakon što se slučajno upucao, pokušavajući da iz džepa u kom je držao pištolj, izvuče cigarete.

BRAZILSKI POLICAJAC ČISTIO PIŠTOLJ: U sledećem momentu mu je Hitna pomoć spasavala život (VIDEO)

Kada je metak pogodio testis nesrećnog mladića, unezvereno je skinuo pantalone i počeo da plače pitajući da li će sada umreti.

Drugarica koja je prisustvovala incidentu odvezla ga je u bolnicu, gde mu je sanirana povreda. Omar je pušten na kućno lečenje, a sutradan je uhapšen.

Omarov advokat rekao je na suđenju da Omar ima ograničene intelektualne sposobnosti, koje smanjuju i njegovu sposbnost moralnog rasuđivanja, a naredno ročište zakazano je za decembar.

Njegov otac Makur ubijen je pre 6 godina ispred porodične kuće u Bruklinu, dok je njegov stariji brat Muhamed stradao 2005.

Foto: Guliver/Getty Images/Getty Images Foto: Guliver/Getty Images/Getty Images

(Telegraf.rs / Izvor: DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA