"AKO MI SE NEŠTO DESI, ISTRAŽITE TO": NLO stručnjak ubijen pre konferencije na kojoj je hteo da priča o svojim otkrićima (FOTO) (VIDEO)

U jezivoj poruci koju je poslao majci samo par dana pred smrt Maks je napisao da je u nevolji i da obavezno istraže ako mu se nešto dogodi

  • 11

Teoretičar zavere pronađen je mrtav u Poljskoj samo par dana nakon što je poslao poruku svojoj mami da obavezno sprovedu istragu ako mu se nešto dogodi. Maks Spenser (39), otac dvoje dece, umro je na krevetu u stanu u Varšavi, gde je trebao da priča  na konferenciji o teorijama zavere i NLO. Smatra se da je umro prirodnom smrću, ali nikakva autopsija nije obaveljena.

Dokaz da su nas vanzemaljci posetili pre 300 godina?

- Pošto se bavio istraživanjem NLO-a i kako vlada zataškava stvari tog tipa, pretpostavlja se da je imao mnogo neprijatelja koji bi želeli da ga vide mrtvog - kaže njegova majka Vanesa Bates (63).

U jezivoj poruci koju je poslao majci samo par dana pred smrt Maks je napisao da je u nevolji i da obavezno istraže ako mu se nešto dogodi.

Foto: Facebook Foto: Facebook

- Postao je veoma poznat u svetu teoretičara zavere, pa je pozvan da priča na njihovoj konferenciji u Poljskoj u julu ove godine. Smestio se kod žene koju nije dugo poznavao i ona mi je rekla da ga je pronašla mrtvog na krevetu. Međutim, mislim da je Maks istraživao nešto što nije trebao i da ga je to koštalo života - kaže njegova mama.

Priča se da je Maks povraćao crnu tečnost kada je umro u Varšavi. Teoretičari zavere smatraju da će te ućutkati ljudi u crnom ako se previše približiš istini, pa samim tim mnogi veruju da su Maksa ubili vladini agenti.

OBAMA ĆE NA KRAJU MANDATA OBJAVITI SVETU POSTOJANJE VANZEMALJACA: Ova tvrdnja lobiste za istinu o NLO šokirala je svet

- On je bio čovek u dobroj formi i ne bi mogao tek tako da umre na krevetu. Poljske vlasti su mi rekle da je umro prirodnom smrću ali niko nije obavio njegovu autopsiju - ističe mama Veanesa.

Patalog iz istočnog Kenta je obavio ispitivanja tela ali njegova majka još uvek nije dobila rezultate.

- Sigurno nije pretrpeo neke fizičke povrede ali je verovatno otrovan pa mi je zato veoma važno da dobijem rezultate autopsije. Njegovi brat i sestra, kao i njegova deca, neutešni su zbog njegove smrti. Samo želimo da znamo istinu - dodaje Maksova majka.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:thesun.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Раднаскела

    17. oktobar 2016 | 13:35

    Можда звучи параноично, али се ове "тејанствене" смрти превише често дешавају људима који таласају. То значи: не трудите се да откријете јавно да постоји алтернатива за бензин, лекови за сиду и туморе, да банке позајмљују новац који заиста не постоји, да је историја већином измишљена, да се Хитлер није убио, да су савезнички фабриканти одлично сарађивали са нацистима, да је "свемирски програм" у каменом добу, да су људи на земљи много дуже но што се тврди, да се за постојање ванземањаца зна одавно итд. итд. Сагни главу, паси траву...

  • Mili

    17. oktobar 2016 | 12:28

    Ubili ga ameri kao sve one koji su bili na pragu pronalaska leka protiv kancera, neki su ga cak i pronasli...

  • Johan

    17. oktobar 2016 | 12:27

    Ajao pa oni su među nama,zno sam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA