FABRIKA SEKSA: Ovde žestoka akcija traje 4 dana, devojke sa vrelog menija prvo pregledaju vaš penis, a onda kreće LUDILO (VIDEO)

Seksi zabave mogu da traju ili nekoliko minuta ili nekoliko dana u zavisnosti koliko je dubok klijentov džep

  • 1

Za bordele gde su prostitutke kao jelo od seksa i gde se biraju kao donje rublje iz kataloga, često se misli da su tabu i nezakoniti. Ali postoji bordel koji se zove "Zemlja bordela" i sada otkriva sve svoje tajne.

JA SAM PROSTITUTKA I RADIM U OGROMNOM BORDELU: Svi misle da širim bolesti, a evo šta je PRAVA ISTINA

Reporter CNN-a Lisa Ling posetila je ovo mesto u Nevadi, gde je legalno da radite kao seks radnik unutar ustanove koja ima licencu. Neke žene mogu ovde da rade samo par nedelja i da zarade novac koji im je dovoljan da žive godinu dana.

Ranč Zečica, čiji je vlasnik Denis Hof, nudi svojim klijentima raznovrsni seksualni meni. Prostitutke su poređane kao u izlogu i pružaju mogućnost klijentima da biraju na osnovu boje kože, kose i iskustva.

Ovaj ranč se nikada ne zatvara, a neke prostitutke mogu da imaju i do 20 klijenata dnevno. Žene koje rade ovde saglasne su da 50 odsto svoje zarade daju bordelu.

Seksi zabave mogu da traju ili nekoliko minuta ili nekoliko dana u zavisnosti koliko je dubok klijentov džep.

GRAD PROSTITUCIJE: U ovom bordelu starom 200 godina rađaju se prostitutke i u njemu umiru (FOTO)

- Mi imamo unapred pripremljen meni usluga svaki klijent koji dođe može odmah da pogleda kakvu uslugu nudimo. Svaka devojka radi za sebe i različito naplaćujemo naše usluge - rekla je Sara (25) novinarki Ling.

Sara kaže da uvek pre odnosa pregleda penis svog klijenta.

- Uvek ih pregledam pod jakim svetlom, kako bih proverila da tamo nema ničega - kaže Sara.

U emisiji Šou doktora Oza, novinarka Ling objašnjava koliko ove žene rizikuju i zašto misle da sve to vredi.

Printksin: Youtube/Quartz Printksin: Youtube/Quartz

- One će reći da njihovo zgravlje nije uopšte ugroženo. Stvari su drugačije u legalnim bordelima. Testiraju ih na polno prenosive bolesti svake nedelje, a neke čak kažu da nemaju odnose van posla jer su ove bolesti jako česte - kaže novinarka.

Dodaje takođe da one rade ovde svojevoljno i da ih niko ne primorava. Neke žene su majke, pa na ovaj način, radeći samo nekoliko nedelja zarade novac koji će im omogućiti da posle mesecima budu sa svojom porodicom.

Vlasnik ovog ranča ističe da uvek kaže svojim devojkama da budu ljubazne prema klijentima i ih oslobode straha. On demantuje da je makro i ističe da ne iskorišćava ranjive žene.

- Nikada ne zapošljavam žene koje su očajne da zarade novac, ali ni one nama ne kažu uvek pravi razlog - kaže vlasnik.

On je vlasnik bordela gde se košarkaš Lamar Odom predozirao prošlog oktobra i od tada se postavljaju pitanja da li ovde ima problema sa drogom.

- Ljudi ovde dolaze kako bi se zabavili i verovatno ima i alkohola ali svi su mnogo bezbedniji unutar ovakvih ustavnova - ističe novinarka Ling.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:mirror.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Ja Avgust

    21. oktobar 2016 | 13:09

    Ja kao gĺedaju pemnis gledaju novcanik pa zakljuce po novcaniku ti mozes nekoliko minuta ili nekoliko dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA