Devojčica je jela pomfrit i požalila se na ukus, kada je njena majka pogledala u tanjir, ODMAH JE POZVALA POLICIJU (VIDEO)

Policajci su otvorili kesu koju je ona donela i osetili snažan miris...

  • 4

Dezerej Rajzner iz SAD, koja je sa svojom ćerkom posetila restoran "Vendi fast fud", u kom je njena devojčica jela pomfrit, ubrzo je morala da popunjava prijavu u policiji, jer je detetovo jelo bilo začinjeno marihuanom.

Ručao je, a onda je u hrani ugledao da se NEŠTO OGAVNO MIGOLJI (VIDEO)

Ona je u policiji rekla da je njena ćerka ručala, a onda rekla da jelo ima čudan ukus. Kada je pogledala u devojčicin tanjir, videla je da je pomfrit pomešan sa marihuanom.

Pošto se požalila menadžeru restorana i dobila odgovor da tamo niko nema marihuanu, Dezerej se uputila u policiju da njima pokaže šta je našla.

Tamo su otvorili kesu koju je ona donela i osetili snažan miris marihuane, a potom videli i zelenu olistalu vegetaciju na krompiru.

U toku uviđaja, dva zaposlena kod "Vendi" priznala su da koriste marihuanu, ali ona nije nađena nigde u samom lokalu, a nije bilo ni kamera koje pokrivaju prostorije u kojima se čuva ili sprema hrana.

Kako je ceo slučaj ostao misterija, poslednja vest u vezi cele priče je to što se oglasio portparol restorana, koji je naveo da im je integritet i kvalitet hrane koju služe na vrhu liste prioriteta i da su sve ovo shvatili vrlo ozbiljno.

- Sprovodimo istragu, u saradnji sa policijom, sve dok ne otkrijemo sve činjenice. Nama je ovaj slučaj podjednako važan kao i celoj zajednici - naveo je on.

(Telegraf.rs / TheLadbible)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA