≫ 

Pomogao je da se uhvati SERIJSKI UBICA pre više od 30 godina, a onda se GORKO POKAJAO (VIDEO)

Džejms Romero je sasvim slučajno pomogao da se uhvati serijski ubica, a često žali što je uopšte morao to da preživi

  • 0

Davne 1985. godine, 25. avgusta kad je Džejms Romero imao 13 godina, nije mogao da spava pa je otišao do kamp kućice u kojoj su bili njegovi roditelji da pokupi jastuk, a nije ni sanjao da će promeniti svet.

DŽEK TRBOSEK 21. VEKA KONAČNO DOLIJAO: Brutalni serijski ubica koji je unakazio 11 žena uhvaćen 30 godina nakon prvog zločina!

Tražio je jastuk i čuo neki čudni zvuk, pa je otišao do garaže da vidi o čemu se radi. Tada je video muškarca kako prolazi baš blizu njega. Sakrio se iza automobila svojih roditelja, a kad je pomislio da je taj čovek otišao brzo je otrčao u kuću.

Međutim, tad je kroz prozor video da taj muškarac stoji pored kuće. Pomislio je da ga je ovaj video, preplašio se i rekao roditeljima koji su momentalno pozvali policiju.

Policajcima nije trebalo dugo da shvate da je u pitanju "Noćna uhoda" i da je stigao do Vijeha u Kaliforniji.

Srećom, Džejms je video muškarca kako ulazi u kola i dok je odlazio uspeo je da zapamti više brojeva sa njegove tablice.

Uz njegovu pomoć, policajci su otkrili da je serijski ubica Ričard Ramirez i uspeli su da ga uhvate nekoliko dana kasnije.

Iako Džejmsa Romera više od 30 godina često slave kao heroja, on priznaje da se dešava da poželi da nikada nije preživeo to užasno iskustvo.

Pogrešno je kriviti ga zbog toga što se tako oseća jer je sigurno bilo grozno preživeti taj susret sa ubicom, a kasnije i pretnje pred samo suđenje. On je definitivno jedan hrabar mladi čovek.

Snimak gde Džejms govori o svom iskustvu pogledajte ovde:

(Telegraf.rs / Izvor: viralnova.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA