OVA SEKSI CICA PRODAJE SVOJU NEVINOST ZA VELIKE PARE, jer joj je izgorela kuća (VIDEO)

Kako bi pomogla roditeljima, Katarina je došla na ideju da proda nešto što ima najveću vrednost - svoju nevinost

  • 11

Strah da ćemo doći kući, a da će ona biti spaljena do temelja je podsvesti svakog od nas. Ta noćna mora se nikada ne ostvari kod većine ljudi ali nažalost nekolicina se ipak nađe baš u takvoj situaciji. Katarina Stone je pravi primer. Nedavno je dospela u samu žižu interesovanja kada je objaljeno da prodaje nevinost kako bi pomogla svojoj porodici kojoj je u požaru izgorela kuća. 

PRELEPA RUSKINJA (20) PRODAJE NEVINOST NA INTERNETU: Objavila je svoje provokativne fotografije i cenu, licitacija još uvek traje (FOTO)

Oni nisu imali osiguranje, pa sada žive u koći koja nimalo nije bezbedna. Zato je Katarina odlučila da nešto preduzme i došla je na ideju da proda nešto što ima najveću vrednost - svoju nevinost. Ona se nakon toga našla u pravoj medijskoj oluju.

- Kada sam pročitala članak o sebi rasplakala sam se. Jedna žena mi je rekla da nemam nimalo samopoštovanja. Ne slažem se sa tim, jer sebe zaista veoma cenim - kaže ona.

Ona ima 19 godina, izgleda fenomenalno i PRODAJE svoju NEVINOST preko interneta! (FOTO)

Nakon što je pristala da polovinu svoje zarade da vlasniku bordela, ponude su počele da pristižu. Trenutna cena njene nevinosti je 368.000 evra. Ali ona čeka konačnu ponudu.

- Čekam čoveka sa kojim ću se povezati, tako da taj događaj bude poseban za oboje, jer nije sve u novcu - kaže ova devojka.

Ovo nije prvi slučaj da devojka prodaje svoju nevinost. U Rusiji je ovo veoma česta pojava. Devojke taj novac koriste kako bi mogle da studiraju, jer ne postoji drugi način.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Izvor:viralthread.com)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA