SMRTONOSNO RUSKO ORUŽJE: Ovi snajperi su facinantno precizni i imaju veliki domet, kada zapucaju - meta je SPRŽENA (VIDEO)

DVL-10 M2 je najnoviji taktički snajper, poboljšana verzija DVL-10, veoma lagan i koristan za mnogostruku upotrebu

  • 26

Kompanija Lobaev Arms koja proizvodi najbolje vatreno oružje u Rusiji objavila je novi promo snimak u kome obučeni vojnici demonstriraju najnoviju klasu snajpera, DVL-10 M1, sabotera u kalibrima i DVL - 10 M2 .

Otvorio staru burad u svojoj šupi i pronašao TAJNO ORUŽJE iz Drugog svetskog rata (FOTO)

Lobaev Arms postoji zbog jednog cilja - proizvodnje najboljeg oružja na svetu. Kombinuju najnovija otkrića iz zapadne tehnologije sa ruskim sigurnim dizajnom, a ishod ove kombinacije je neverovatna preciznost, najveći domet i funkcionalnost.

DVL-10 M2 je najnoviji taktički snajper, poboljšana verzija DVL-10, veoma lagan i koristan za mnogostruku upotrebu. Predviđa se da će ovo novo smrtonosno oružje koristiti i policija i specijalne jedinice upravo zbog mobilnosti koju omogućava njegova težina.

Zbog ovoga drhti Zapad: PUTINOVA TAJNA ORUŽJA (VIDEO)

Ono što je zaista novo kod DVL - 10 M2 je puška koja ima više upotreba, a lako se može i skinuti i tada M2 postaje običan DVL-10.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA