≫ 

Ispustila je gas tokom operacije, buknuo je požar i njeno telo je počelo da GORI!

NIjedna hirurška intervencija nije rutinska

  • 7

Operacije nikada nisu u potpunosti rutinska stvar, ali ono što se dogodilo prilikom hirurške intervencije u japanskoj bolnici jedino se može nazvati bizarnim. Univerzitetska bolnica u Tokiju utvrdila je da su gasovi iz creva pacijentkinje uzrokovali paljenje vatre i ozbiljne opekotine na njenim nogama!

>>> 22 GREŠKE LEKARA DOVELE DO TRAGEDIJE: Dečak sisao vlažne maramice posle operacije, jer u bolnici niko nije primetio da je žedan (FOTO)

Iako se incident dogodio još u aprilu, nedavno su objavljeni zvanični izveštaji po kojima nije bilo propusta u pripremi operacije i kojima je utvrđeno da tokom operacije u sali nije bilo zapaljivih materijala.

- Laser je zapalio gasove kada su izašli iz creva, a vatra je zahvatila tkaninu kojom je pacijentkinja bila pokrivena - navodi se u izveštaju o hirurškoj intervenciji nad ženskom osobom u tridesetim godinama.

>>> Otkazala joj je jetra i imala je samo 2 meseca života! A onda se pojavio ON i napravio ČUDO (VIDEO)

Univerzitetska bolnica se nalazi u samom centru Tokija i važi za jednu od najcenjenijih medicinskih ustanova u Japanu. Ova bolnica je poznata i po tome što je među prvima uvela upotrebu robota tokom hirurških intervencija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Sredoje

    1. novembar 2016 | 16:56

    Ala mu ga je tetka dala za potpalu.

  • Tanja jedna

    2. novembar 2016 | 05:35

    Ovo je takva glupost... Prvo gasova nema jer creva ne rade, a jos su i prazna jer pre operacije dva dana se creva ciste u njima nema ama bas nista. Opekotine su nastale jer je telo bilo mokro, a oni su sekli tj.palili strujom koja je izazvala opekotine gde god koza nije bila suva. Ovo se cesto desava.

  • BILI

    8. novembar 2016 | 18:56

    Jela pasulj u prvoj vodi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA