BOLESNA TURSKA ZABAVA: Klinci psa umočili u lepak i ostavili ga da ugine! (VIDEO)

Lepak u kombinaciji s blatom i travom na njegovom telu stvrdnuo se poput cementa, što mu je otežavalo disanje i proticanje krvi.

  • 27

Iz čiste dosade, misleći kako je to što rade zabavno, neimenovani mladići iz Istanbula odlučili su da se iživljavaju na jadnom mladom psu, kojeg su, kako navodi heartofrescuetr.org, krajem oktobra umočili u lepak i takvog ga provukli kroz blato, ostavivši ga da ugine.

 

Srećom, sve je video muškarac koji ga je spasio i u kartonskoj kutiji odneo članovima turske organizacije "He’art of Rescue", koji su psa potpuno prekrivenog lepkom, blatom i travom odneli u veterinarsku ordinaciju.

 

Ono što su videli šokiralo je i same veterinare, jer se lepak u kombinaciji s blatom i travom na njegovom telu stvrdnuo poput cementa, što mu je otežavalo disanje i proticanje krvi kroz telo.

 

Zahvaljujući ljubiteljima životinja, pas kojeg su nazvali Paskal je preživeo, jer su mu veterinari skinuli svo krzno sa tela, ali zlostavljanje je ostavilo veliku ranu na njegovoj koži i duši.

 

Paskal se sada oporavlja u istambulskoj veterinarskoj bolnici i čeka nekoga ko će ga usvojiti.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mic

    9. novembar 2016 | 21:21

    Mili, dragi , mali pas, hvala Bogu i dobrim ljudima da je spasen, nadam se da će ga usvojiti neko dobar I da će jedno drugom pružiti svu sreću i radost.

  • VOZDOVAC

    9. novembar 2016 | 19:31

    Sta reci ljudi su najveće zveri!

  • Srdjan

    9. novembar 2016 | 20:48

    Nek im se vrati jos gore

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA