≫ 

RODITELJI ŠOKIRANI: Njihova beba je ČUDO, sa sedam nedelja je progovorila! (VIDEO)

Roditelji su odlučili da podele snimak svoje jedinice, kada su videli snimke druge dece i shvatili da ih Evelin sve "šije"

  • 6

Sara (26) i njen muž Džejms (38) Metjuz iz Njuporta u južnom Velsu, zabeležili su kamerom neverovatan trenutak kada njihova sedmonedeljna beba Evelin izgovara reč "zdravo". Iako većina beba progovori mnogo kasnije, Evelin Grejs je to uspelo, a roditelji su se pohvalili i da je, kada je imala samo tri meseca, uspela da se prevrne. 

 

PAMETNICA MALA: Kada vidite kako ovaj dečak nabraja imena svih dinosaurusa, RASTOPIĆETE SE od sreće (VIDEO)

 

Roditelji su odlučili da podele snimak svoje jedinice, kada su videli snimke druge dece i shvatili da ih Evelin sve "šije".

 

Video snima Evelin koja sve vreme grgolji, mljacka i deluje kao da samo što nije progovorila, dok skoncentrisano sluša mamu koja sve vreme ponavlja reč "zdravo" i pita je: "Možeš li da kažeš zdravo?".

 

- Nastavila sam da snimam, je mi je i izraz njenog lica govorio da stvarno razmišlja o tome. I onda je to rekla baš jasno. Bila sam šokirana i odmah sam video poslala porodici i prijateljima - kaže Sara Metjuz.

 

 

Evelin Grejs je rođena 16. jula ove godine.

 

(Telegraf.rs / Izvor: dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • stvarno?

    10. novembar 2016 | 22:19

    Moje starije dete je progovorilo sa 4 meseca a prohodalo sa 8 meseci. Zavrshila studije sa 24 i nishta nije drugachija od druge dece. Niti pametnija niti je balerina. Mij shuran progovorio sa 3.5 god prvi put. Ali je odmah prichao kompletne rechenice. I nije ni malo glup. To ne govori nishta o choveku. I voja sheshelj josh nije progovorio R ali je Dr.

  • Vladimir

    11. novembar 2016 | 04:04

    Moj kolega medicinski fenomen prohodao sa sest meseci bio je toliko ruzan da niko nije hteo da ga nosi

  • Luna

    12. novembar 2016 | 19:25

    Moja starija cerka prohodala sa sedam punih meseci a pocela da brblja sa pet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA