Skrivena kamera snimila "neočekivanu zver" u šumi kako SKAČE, NJUŠI, REŽI, MLATI (VIDEO)

Možete samo da zamislite kakav su šok doživeli šumari kada su sledeće jutro pregledali snimke s kamere koje su odmah predali policiji

  • 0

Skrivena kamera postavljena u jednoj od šuma u Poljskoj, s namerom da "ulovi" snimke životinja u divljini, uhvatila je prilično neočekivanu "zver".

SNIMCI KOJE SU TAJNE SLUŽBE DUGO ČUVALE: CIA i Mi6 krišom davale drogu LSD vojnicima (VIDEO)

Kamera je snimila golog 21-godišnjeg studenta iz Češke, čije se ime navodi samo kao Marek H., kako go skače po šumi i imitira sibirskog tigra. Ova ideja je Mareku pala na pamet nakon što je uzeo LSD u želji da izleči depresiju.

Ali umesto lečenja Marek je umislio da je retka zver iz Sibira, pa je skinuo odeću i go odjurio u šumu. Možete samo da zamislite kakav su šok doživeli šumari kada su sledeće jutro pregledali snimke s kamere koje su odmah predali policiji, a oni su potom priveli Mareka.

Marek je priznao da je halucinogena droga probudila njegovu "pravu suštinu", te je umislio da je postao sibirski tigar. Takođe je dodao da je odjurio u šumu jer je "nešto nanjušio" te je morao da sledi trag mirisa da vidi o čemu se radi. Marek je za osam sati prešao više od 20 kilometara uz češko-poljsku granicu. Kako u trenutku kada su ga uhapsili nije imao kod sebe nedopuštenih sredstava, policija mu je napisala kaznu i pustila ga da "odskakuće" u slobodu.

Pogledajte video: 

(Telegraf.rs / Izvor: Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA