RAZVRAT I ORGIJE NA ŠKOLSKOM BAZENU U VLADIMIRU: Gole su trljale grudi, a onda je krenulo polivanje vodkom (VIDEO)

Policija najavljuje da će školski čelnici biti kažnjeni ako su znali za alkohol

  • 1

Policija u ruskom gradu Vladimir pokrenula je istragu pošto se saznalo da je školski bazen bio mesto na kojem je grupa odraslih osoba pravila žurku.

>>> Uživala je na omiljenom srpskom letovalištu, a onda je počeo pakao: Videla je da u bazenu svi IMAJU SEKS, I TO NIJE ONO NAJGORE!

Snimak objavljen na društvenim mrežama izazvao je veliko nezadovoljstvo roditelja, čija deca pohađaju školu u Vladimiru, na severozapadu Rusije. Video pokazuje da se te večeri grupa mladih provodila na školskom bazenu. Može se videti da je na žurci nije manjkalo piva i vodke, devojke u bikiniji su se slikale u izazovnim pozama, a iz zvučnika je treštala muzika engleskog repera Diza Raskala.

Roditelji su pobesneli što se na bazenu, gde njihova deca uče da plivaju, odvijala, po njihovom mišljenju, potpuno neprikladna zabava. Čelnici škole su potvrdili da su ovoj grupi iznajmili bazen, ali tvrde da nisu znali da će na zabavi biti alkohola.

Sa druge strane, Ilja Vinogradov, jedan od prisutnih na žurci, demantuje da su on i njegovi prijatelji uradili bilo šta nedozoljeno.

- Jedan od zaposlenih u školi nas je ispratio do bazena. Video je da smo doneli alkohol, ali nam je dozvolio da ga unesemo. Zabavaljali smo se, ali sve smo počistili za sobom. To nije bila nikakva orgija - kaže Ilja.

Po svemu sudeći, ni policija ne veruje previše u verziju školskih čelnika, zbog čega je pokrenuta istraga.

- Proverićemo da li su u školi znali kakva će zabava biti organizovana. Prema propisima, dozvoljeno je iznajmiti bazen, ali ako su školski čelnici imali saznanja da će biti alkohola, onda bi za to mogli da snose posledice - izjavila je portparol lokalne policije Irina Minina.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA