≫ 

ZA DOBRO JUTRO: U ovoj divnoj novogodišnjoj reklami jedan deo Beograda oduševio je 20 miliona ljudi! (VIDEO)

Poneki smatraju da ne pripada Beogradu, već da je zaseban grad

  • 15

Dobro jutro! Mali ušuškani grad, tiho snežno veče i porodica na okupu krase većinu novogodišnjih reklama. Ipak, reklama jedne marke mobilnih telefona uspela je da se istakne u moru sličnih, upravo time što je kao ilustraciju božićne idile iskoristila panoramu jednog dela srpske prestonice.

ZA DOBRO JUTRO: Ljubav najviše motiviše ljude, a šta je sve ovaj deka zbog ljubavi uradio, nateraće vam suze na oči! (VIDEO)

Crkveni tornjevi, obala reke i prostranstvo neba iznad grada - svi ti tragovi nisu mogli da promaknu pravim Zemuncima, koji se u pogledu na zavejani grad odmah pronašli nešto poznato i domaće. Na društvenim mrežama oni su podelili slike svog rodnog mesta i panorame iz videa - sličnosti su neverovatne.

Da je Zemun definitivno muza dizajnera ove kompanije, potvrdio je toranj Nikolajevske crkve, čijoj ljupkosti nije trebalo dodati ništa, te se na reklami pojavljuje u originalu.

Prekriveno snegom i novogodišnjim svetlima, mesto na ušću Save u Dunav zasjalo je kao istrgnuto iz bajke i savršeno se uklopilo u priču o porodici, bliskosti i uspomenama koje večno traju. Pogledajte video.

Svakog jutra u 7.00 na rubrici ZANIMLJIVOSTI možete pogledati snimak ili fotografiju ZA DOBRO JUTRO, koji će učiniti da vam dan počne na najlepši mogući način.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Bokibinsr

    9. decembar 2016 | 11:54

    Vi ste bolesni.Sram vas bilo!Mi smo svi Srbi!Samo sloga Srbina spasava!!!Upamtite to i ucite svoju decu u tom duhu

  • ⭐⭐⭐

    9. decembar 2016 | 12:54

    Ako Zemunci smatraju da Zrmun nije deo Beograda,pametnima to onda treba i omogućiti.Ukinuti gradski saobraćaj,jer po zakonu ne sme,ukinuti im sve privilegije gradske opštine,izostaviti ih iz budžeta grada,staviti naplatnu rampu na Karađorđev trg..pa nek uživaju u svojoj "živini,hijerarhiji i trajanju"

  • Kiza

    9. decembar 2016 | 08:13

    Kakav deo Beograda, MUNZE KONZA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA