Preživeo je stravičnu saobraćajku i ostao paralizovan: Ples sa njegovog venčanja nećete zaboraviti, a tek kad čujete njihovu priču o seksu (VIDEO)

Nesreća je Džoelu Džeksonu odvojila kičmu od lobanje i paralizovala ga od vrata na dole. Šanse da preživi su bile gotovo minimalne, ali je ipak uspeo

  • 6

Loren i Džoel Džekson nisu običan ljubavni par. Džoel je kvadriplegičar koji je čudom uspeo da preživi stravičnu saobraćajnu nesreću, ali ga to nije sprečilo da se oženi sa Loren i zapleše na svom venčanju. Danas, ovaj par tvrdi da ima normalan seksualni život i žele da normalnim putem osnuju porodicu.

MISLIMA VOZILA AVION: DA, MOGUĆE JE! Nepokretna žena umom upravljala borbenom letelicom!

Džoel je postao invalid kada ga je 2009. pijani vozač udario automobilom, piše "Dailymail".

Nesreća je Džoelu odvojila kičmu od lobanje i paralizovala ga od vrata na dole. Šanse da preživi su bile gotovo minimalne, ali je ipak uspeo.

Koliko je Džoel imao sreće pokazuje i činjenica da je porodica počela da priprema njegovu sahranu

Nesretni mladić u je komi proveo 87 dana, a iz bolnice je pušten samo nedelju dana pre svog 21. rođendana.

Loren je Džoela dok je bio u komi posećivala svakodnevno. Oni su se upoznali kao tinejdžeri u crkvi i ubrzo su počeli da se zabavljaju, iako je Džoel mogao da komunicira samo pomeranjem očiju.

- Džoel može da pomera glavu i usne i može da me poljubi kao bilo koja druga osoba. Ima veoma ograničene pokrete, ali je do sada značajno napredovao.  Može da pomera ruke i šake, a svojim palcem može da uhvati moju ruku - izjavila je Džoel.

Loren (27) i Džoel (27) počeli su da se zabavljaju u decembru 2012. godine, a deset meseci kasnije su se venčali.

Printskrin: Youtube/JoLaJackson Printskrin: Youtube/JoLaJackson

Ovaj par je postao internet senzacija kada je objavljen snimak plesa sa njihovog venčanja, a danas su spremni da osnuju porodicu.

Loren je otkrila da sa Džoelom ima aktivan seksualni život.

- Planiramo da osnujemo porodicu prirodnim putem. Seks je specijalan za Džoela i mene zbog veze koju delimo. Znamo jedno drugog bolje nego što znamo sebe, a kada se sa nekim osećate tako prijatno, seks je intimniji i slađi. Čekali smo da imamo seks dok se nismo venčali, pa smo prve bračne noći imali odnos. Na taj način želeli smo da se zahvalimo bogu zbog našeg braka. Bilo je prelepo. Nije uvek kao na filmovima, ali naša ljubav učini da nam to bude najlepši osećaj na svetu. To je najbolji poklon koji smo dobili od boga na ovoj strani raja, posle Isusa naravno - izjavila je Džoel.

Međutim, njihov seks mora da bude planiran sa visokom preciznošću, s obzirom na to da Džoelovi lekovi i ishrana utiču na njegovu sposobnost u krevetu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • D3

    6. januar 2017 | 14:49

    Suza mi krenu. To je bre zena, devojko svaka ti cast i neka vam Bog pomogne, da on prohoda, da dobijete divnu decicu i da zivite srecno do kraja zivota.

  • Sava

    6. januar 2017 | 14:21

    Svaka joj cast, to je devojka i osoba.

  • Naravno nije kod nas

    6. januar 2017 | 14:46

    U ovoj nasoj Srbiji bi ga sigurno nogirala a drugari bi ga zaboravili,zivg bi ga sahranili.Znam za jedan takav primer ovde.Samo mu roditelji i brat dodju a ostali ga otpisali kao da je mrtvo pasce.E to se desava u ovoj nasoj surovoj Srbiji.Izgleda da su svi ljudi bolji i osecajniji jedni prema drugima nego nas narod u sta smo se mi pretvorili uzas.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA