Naručili su kineski specijalitet šape medveda, a u tanjiru su dobili LJUDSKA STOPALA (UZNEMIRUJUĆA FOTOGRAFIJA)

Gosti restorana u Padovi poželeli su da isprobaju kineski delikates - šape medveda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vreme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio

  • 6

Nakon što je konobar kineskog restorana u Padovi na društvenim mrežama objavio uznemirujuću fotografiju, restoran je optužen da poslužuje ljudska stopala.

Naime, gosti restorana u Padovi poželeli su da isprobaju kineski delikates - šape medveda, a konobar, čije ime nije poznato, za to vreme je u kuhinji restorana snimio ono što im je poslužio - dva komada mesa u plastičnoj posudi koja izgledaju kao ljudska stopala. Fotografija je uznemirila goste pa su sve prijavili policiji.

Nakon prijave policija i inspekcija u restoranu su pronašli 24 kilograma mesa i smrznute ribe sumnjivog porekla. Osim toga, restoran se ne pridržava standardna čistoće, pa su tako zatekli hladnjak, podove i pećnicu prekrivene masnoćom i prljavštinom, a zapakovanim žabljim batacima i mesu rakova odavno je istekao rok trajanja.

Policija je angažovala i forenzičare da pogledaju sliku, a i njima se na prvi pogled čini da se radi o ljudskim stopalima. 

Pogledajte fotografiju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Kale

    14. januar 2017 | 14:01

    Ja njima ne verujem ni kad kazu " ja sam Kinez". Bezosecajni, opaki ljudi. I kad se smese prosto osecam njihovu zlu cud... plasim ih se i nikada ne bih tamo otisla i nikada ne bih jela u kineskom restoranu jer su prljavi, nemarni i skloni podvalama... Bog zna sta kuvaju i muljaju...

  • .S. S.

    14. januar 2017 | 12:57

    Kinezi nemaju ni groblje niti umiru po papirima jedan kad umre njegove identitet uzima drugi a ovo je moguć neki neposlišni član društva ili žrtva obračuna ili samo dobra foto montaža

  • Realna

    14. januar 2017 | 16:01

    Davno sam prestala da idem u njihovu cetvrt u blokovima, jer mi je jednom pozlilo od raznih mirisa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA