Orila se srpska truba i zagrmeo "Marš na Drinu" na Nijagarinim vodopadima (VIDEO)

Ispred spomenika Nikole Tesle viorila se i zastava Srbije, a snimak spektakla srpskih trubača je veoma brzo postao viralni hit na društvenim mrežama

  • 3

Za Srpsku novu godinu se orila truba na Nijagarinim vodopadima, gde su se prolamali zvuci dobro poznatog "Marša na Drinu".

Najneobičniji doček pravoslavne Nove godine: Sa maskama, usred belog dana, proslavlja se pobeda seljana nad Turcima (FOTO) (VIDEO)

Ispred spomenika Nikole Tesle viorila se i zastava Srbije, a snimak spektakla srpskih trubača je veoma brzo postao viralni hit na društvenim mrežama.

Fotografije i snimak okačio je na svoj Fejsbuk profil Milinko Filipović koji je, izgleda i sam učestvovao u mini-koncertu.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Carica

    18. januar 2017 | 14:40

    A kada su Romi iz Juzne Srbije gostovali? Isla bih da ih slusam. Niko nije obavestio.

  • Stari čika Bole..

    19. januar 2017 | 14:11

    Sabani..

  • Zavidljivcima i omalovaživacima

    26. januar 2017 | 09:40

    Vaši plitki i diskriminišuci komentari govore o vama i ne umanjuju blistavost Teslinog duha niti vrednost tamnoputog coveka i muzicara . Za one koji ne znaju: postoje psiho-terapije koje se uspešno bave frustriranim, iskompleksiranim, traumatizovanim segmentima ljudske psihe. Zluradim komentarima se necete osloboditi te destruktivnosti, naprotiv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA