Tajna poruka Trampovog govora: Izgovorio je ove reči pre tri dana, a sad je otkriveno njihovo skriveno značenje (FOTO) (VIDEO)

Da li je predsednik SAD ovim hteo nešto da kaže?

  • 1

Odmah nakon što je predsednik SAD Donald Tramp u petak održao govor, transkript istog pušten je na internet, a mnogi su u njemu videli bizarnu skrivenu poruku.

Amerika će opet početi da pobeđuje, kao nikad do sada: Tramp održao prvi govor i poručio koga će potpuno istrebiti (VIDEO)

Naime, kada se čita nadole, i pogledaju se samo prva slova početka reda, rečenica bi glasila: "Bernie would have won" ili u prevodu na naš jezik - Berni bi pobedio.

Ovo je očigledna aluzija na senatora Vermonta, Bernija Sandersa, koji je izgubio u stranačkoj trci za predsedničkog kandidata Demokratske stranke od Hilari Klinton, a koja je na izborima izgubila od Trampa.

Mnogi su izbacivanjem iz trke Sandersa smatrali da je Demokratska stranka načinila veliku grešku, jer je po svim anketema govorilo da bi Sanders pobedio Trampa, dok je kod Klintonove ta mogućnost bila minimalna. Zamerali su Demokratskoj stranci što je establišment, kojem pripada i Klintonova, stavila svoje potrebe na prvo mesto i nije sagledala realnost i koliko veliku podršku je imao senator iz Vermonta.

Foto: thoughtcatalog.com Foto: thoughtcatalog.com

Na dan izbora, mnoge pristalice Sandersa ili nisu glasale ili su prkosno glasali za Trampa, koji je danas 45. predsednik SAD.

BERNI SANDERS: Zbog političkog sistema koji stavlja interese bogatih, Amerikanci na izborima glasali iz protesta

Nakon izbora za predsednika, mnogi su pisali grafite sa ovom istom rečenicom dajući do znanja glavešinama Demokratske stranke koliko su se pogrešili. Taj natpis je mogao da se vidi u petak u širom Vašingtona tokom protesta protiv Trampa.

Berni Sanders. Foto: Tanjug / AP Berni Sanders. Foto: Tanjug / AP

Međutim, mnogi smatraju da su pristalice Sandersa malo "doradili" govor i sastavili tako da baš ispadne rečenica "Berni bi pobedio".

Pogledajte govor Donalda Trampa:

Šta vi mislite? Ostavite nam odgovore u komentarima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Milence

    23. januar 2017 | 14:55

    Odgovor su sami sebi dali.Klintonovi su sve radili iskljucivo u svoju korist,a ako su na ovim izborima izgubili I Berni I Hilari znaci narod ih nije hteo.Ljudi su glasali,glasovi su prebrojani,kakva se tu sada matematika trazi.Sta da je Hilari dobila I Tramp bi imao pravo da sumnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA