≫ 

Devojčica počela da vrišti na času od bolova. Kada su joj učiteljica i drugovi pritrčali, ugledali su bebu u lokvi krvi (VIDEO)

Dok je bila na času, odjednom je počela da viče od bola. Tada je učiteljica shvatila da će se tinejdžerka poroditi

  • 5

Sajt Viral4real objavio je snimak tinejdžerke sa Tajlanda koja se, navodno, porodila u učionici, a da niko od njenih drugara iz odeljenja nije znao da je bila trudna.

 

Neverovatna priča iz Arilja: Trudnicu zaboleo stomak, a onda se sve odigralo kao u holivudskim filmovima!

 

Na sajtu su napisali da je neželjena trudnoća među tinejdžerima nešto što je neizbežno u društvima u kojima tinejdžeri ranije kreću da upražnjavaju seksualne odnose.

 

Dok je bila na času, odjednom je počela da viče od bola. Tada je učiteljica shvatila da će se tinejdžerka poroditi. Učiteljica je zatim pomogla pri porođaju. Nakon nekoliko sekundi beba je bezbedno stigla na svet.

 

Naravno, bilo ko sa minimumom zdravstvene kulture će znati da se porođaj nikako ne može završiti za nekoliko sekundi, da bi to sigurno trajalo više jer čak i takozvani rapidni porođaji nisu toliko brzi.

Devojčica takođe nema stomak, čak ni mali, a snimak je zaista neuverljiv.

 

Ipak video je postao viralan, a razlog za to možda pre leži u "podučavanju" tinejdžera da ne ulaze u seksualne odnose prerano, te je vrištanje i krvava bebica možda tu pre svega da bi ih zastrašili od posledica seksa bez zaštite.

 

Pogledajte video:

 

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA