Melanija je tokom inauguracije bila tužna, ali joj je ovaj momak razvukao osmeh i učinio je još lepšom (FOTO) (VIDEO)

"Saznao sam da ću plesati sa njom pre Nove godine i tri nedelje sam bio na ivici živaca"

  • 3

Fotografije prve dame Sjedinjenih Američkih Država Melanije Tramp koja na balu nakon inauguracije pleše sa oficirom španskog porekla izazvale su pravu buru u meksičkim medijima.

OSLOBODITE MELANIJU: Svet se ujedinio i na strani je prve dame Amerike. Razlog je neverovatan (FOTO) (VIDEO)

Na fotografijama na kojima pleše sa svojim suprugom, od nedavno novim predsednikom jedne od najmoćnijih zemalja sveta, Melanija Tramp izgleda više nego potišteno, primećuju svetski mediji poput "Dejli mejla" i "Mirora".

Međutim, kada ju je Donald Tramp na jedan ples prepustio portorikanskom vojniku, osmeh se Melaniji gotovo u trenutku vratio na lice.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Momak koji je makar na kratko Trampovu suprugu učinio srećnom zove se Hose Medina. Da će plesati sa prvom damom SAD saznao je od svojih nadređenih.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Ne mogu da verujem. Saznao sam da ću plesati sa njom pre Nove godine i tri nedelje sam bio na ivici živaca - rekao je ovaj 29-godišnji vojnik za portorikanski list "Primera ora".

Ovaj momak je profesionalni vojnik od 2008. godine i proveo je jednu godinu u Iraku.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Mislim da smo plesali oko dva minuta. Pitala me je odakle sam, imam li porodicu, decu i da li se dobro provodim - priča on. Rekao joj je da je iz Portorika, a na njegovo pitanje kako se provodi Melanija mu je odgovorila:

- Kazala mi je da joj je ovo nezaboravno i da je jako srećna što je cela njena porodica ovde - kaže smeli Portorikanac, koji ju je pitao i da li je tačno da nije želela da živi u Beloj kući.

- Rekla mi je da će prvu noć provesti ovde, jer je to tradicija, ali da će potom stalno živeti u Njujorku, dok njen sin ne završi studije.

Na pitanje novinara da li se kao premišljao da li da prisustvuje balu predsednika koji u predsedničkoj kampanji nije ima mnogo lepih reči za građane Meksika i druge hispanske narode, Medina je novinarima odgovorio da ga "politika nikada nije zanimala, ali da će Tramp biti njegov vrhovni komandant, te je njegov posao da sledi njegova naređenja i štiti Ustav".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Giks

    29. januar 2017 | 23:42

    Lepa zena

  • Mimi

    30. januar 2017 | 00:10

    Svaka cast vojnice! Pravi si vojnik. Casno sluzi svog novog predsednika.

  • Andjelija

    30. januar 2017 | 09:33

    Lepa si zena.bila si dama i ostala dama.imaj srece i uzivaj kad ti je Bog dao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA