Ovaj crtež potpuno razotkriva vaš karakter

Koju od njih dve prvo ugledate, to puno govori o vašoj ličnosti

  • 10
Foto: brainbashers.com Foto: brainbashers.com

Crtež koji poznat pod nekoliko naslova, "Mlada i stara žena", "Devojka i starica", "Supruga i tašta", "Veštica i dama", predstavlja jednu od najpoznatijih optičkih iluzija.

Naime, na istoj slici su nacrtane i devojka i starica, ali tako da većina ljudi u prvi mah ne uoči obe. U zavisnosti od toga koju od njih dve prvo ugledate, postoje i različita tumačenja o tome šta to govori o vašoj ličnosti.

Dva su moguća odgovora:

DEVOJKA

Devojka je na crtežu okrenuta licem od vas, gledajući u daljinu, a iz profila joj se vide nos i trepavice. Sa šešira joj viori beli veo, obučena je u raskošnu bundu, dekolte joj je diskretno otkriven, a oko vrata ima ogrlicu.

Tumačenje:

Ako ste na slici prvo ugledali devojku, prema popularnim interpretacijama, koje, doduše, nemaju potvrdu među psiholozima, vedrije ste prirode, mladalačkog duha i skloni optimističnom pogledu na svet.

STARICA

Starica nam je okrenuta iz profila. Ono što je devojkino uvo, to je staričino oko, linija njenog obraza i vilice predstavlja nos starice, a ogrlica su staričine usne, dok veo na šeširu kod starice više liči na maramu kojom je zabrađena.

Tumačenje:

Ako vam je na prvi pogled na ovom crtežu bila starica, ili veštica, kako je neki nazivaju, moguće da ste po prirodi pesimističniji i oprezniji, skloni skepticizmu i stariji duhom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • dominique pinon

    10. februar 2017 | 15:00

    Ja prvo video babu

  • Tanče

    10. februar 2017 | 15:47

    Na prvi pogled sam uocila babu, kad sam pogledala malo bolje sam videla i devojku.

  • Milica

    10. februar 2017 | 23:45

    Joj jedva videh babu... tek dole u tekstu kad sam procitala za babu s'kontah...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA