Putin i Tramp će pobesneti kada ga vide: Novi ogromni grafit posvećen dvojici lidera u neobičnoj pozi (FOTO)

Skoro 80 odsto Hejter korisnika od ukupno njih 200.000 je reklo da najviše mrze Donalna Trampa...

  • 0

Na zidu zgrade Eplove prodavnice u Njujorku osvanula je neobična slika dvojice najmoćnijih ljudi na svetu.

PUTIN I TRAMP SE LJUBE U USTA: Ovaj mural je postao SVETSKI HIT (FOTO)

Svako ko je danas posetio Eplovu prodavnicu u blizini Čelzija u Njujorku nije mogao a da ne primeti iznenađujuć prizor - ogromnu projekciju koja prikazuje ruskog predsednika Vladimira Putina kako od pozadi brižljivo grli Donalda Trampa u poodmakloj trudnoći.

Ova šala povodom Dana zaljubljenih organizovana je od strane aplikacije "Hejter", slične Tinderu, samo što ova korisnike spaja na osnovu stvari koje najviše mrze.

Pored Trampa i Putina nalazi se logo Hejtera, obrnuto srce, a ceo performans upućuje na rezultate iz ove aplikacije koji pokazuju da skoro 80 odsto Hejter korisnika od ukupno njih 200.000 je reklo da najviše mrze Donalna Trampa.

- Dosta je tenzije u narodu otkad je došao novi predsednik. Mi samo pokušavamo malo da ih nasmejemo - rekao je Brendan Alper, osnivač Hejtera i slogana "Ljubav kroz mržnju".

Pored ove projekcije na Eplovoj zgradi, ista slika osvanula je i na još nekoliko lokaciju po Njujorku, piše Biznis Insajder.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA