Mračna strana Oskara: Iza zatvorenih vrata se događa pakao, ovo je istina o najglamuroznijoj noći Holivuda

Holivudska mašinerija radi na seks i drogu. Sve se događa "ispod stola" i sve se plaća kešom

  • 2

Dodela Oskara Holivudu je pred vratima i dok se najveće svetske zvezde pripremaju za veliki spektakl, iza zatvorenih vrata se doslovno događa pakao, a za mnoge raj.

HALJINA ZA OSKARA: Ovako treba da se obuče glumica koja želi da podigne prestižnu statuu (FOTO)

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

- Na stotine mladih devojaka u potrazi za zaradom "vreba" na svakom uglu, ulice su prepune poroka svih vrsta, a prodaja droge jednostavno eksplodira, otkrio je bivši policajac iz Los Anđelesa Stefani Povel koji je u policiji radio 30 godina.

- Makroi znaju da je ovo vreme godine kad mogu da zarade puno novca - rekao je bivši policajac, a danas voditelj projekta koji mladim devojkama pomaže u izbegavanju prostitucije.

- Čuo sam priču o žurki na privatnom golf terenu gde je bio postavljen šator s devojkama koje su pružale usluge muškarcima - rekao je.

Foto: Foter/Flickr/ andronicusmax Foto: Foter/Flickr/ andronicusmax

- Makroi preplave internet gomilom reklama, a sve devojke teraju da rade u lobijima hotela i u barovima. LAPD i ove godine ima policajce u civili u Holivudu koji se bave tim problemom - zaključuje.

Jedna devojka za nedelju dana može da zaradi 50.000 dolara. Najvišu cenu navodno imaju porno glumice. Minimalna satnica je oko 1.000 dolara.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

- Holivudska mašinerija radi na seks i drogu. Sve se događa "ispod stola" i sve se plaća kešom - rekao je jedan policajac.

Bahate zabave odvijaju se u privatnim kućama, hotelima i u klubovima, a devojkama se plaća i da ćute. Na tim zabavama, koje se smatraju "otvorenom tajnom", mobilni su apsolutno zabranjeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA