Završio u bolnici posle dvonedeljnog seks maratona

Tokom ovog ljubavnog izazova, žena je otkrila neke prilično zanimljive stvari o svom mužu

  • 4

Ova novinarka možda mora da ustane rano i da vodi emisiju "Dobro jutro Britanijo", ali to, ipak, nije sprečilo Kejt Garavej (49) da se upusti u seks avanturu sa svojim suprugom. Ideja je bila da 14 dana svaku noć imaju seks.

On je najseksi profesor matematike na svetu: Njegov čas nijedna devojka ne propušta (FOTO) (VIDEO)

Voditeljka kaže da je na ideju došla kada je od prijateljice čula priče o njenom vrlo aktivnom seksualnom životu, pa je rešila da i ona na taj način osveži svoj brak.

- Ta ideja mi se vrzmala po glavi danima nakon razgovora sa prijateljicom. I onda sam predložila suprugu Dereku da se i mi malo zabavimo u krevetu svake noći naredne dve nedelje. Pristao je, ali nije baš sve išlo po planu - otkriva Kejt.

Tokom 14-dnevnog izazova Kejt je otkrila da njen muž uživa u golicanju, što je dovelo do jedne zanimljive, četiri sata duge, sesije.

Foto: Profimedia, Uppa entertainment Foto: Profimedia, Uppa entertainment

Ali, desilo im se i da budu vrlo posramljeni kada im je jedne noći sin ušao u sobu u toku njihovog ljubavnog zanosa. Voditeljka, međutim, kaže da je brzo shvatila da prilično uživa u avanturi u koju su se upustili.

- Čak i samo planiranje i pokušaj da sve ispadne dobro teralo nas je na smeh - kaže Kejt.

Međutim, njihov seks izazov naglo se zaustavio kada se Derek povredio igrajući se sa sinom u parku. Nakon što mu je doktor stavio gips, zabranio je Kejtinoj jačoj polovini bilo kakvo naprezanje i fizičku aktivnost, pa je neobični maraton morao da prestane.

(Telegraf.rs/Express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • Mirko&Slavko.

    28. februar 2017 | 07:34

    А где су му ставили гипс?

  • Перагеније

    28. februar 2017 | 11:07

    "Čak i samo planiranje i pokušaj da sve ispadne dobro teralo nas je na smeh" - ХАХАХА, мучена енглескиња - муж ужива у голицању охохохо. Је л' сад јасније зашто се само баве политиком - како пише Агата Кристи, Енглези су најпрорачунатија сорта. Није ни чудо да им се не диже...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA