NAJJAČE BEBE NA SVETU: Preživele metak, tornado, pad sa sedmog sprata!

Jednoipogodišnja beba igrala se pored prozora na sedmom spratu zgrade u Parizu. U trenutku nepažnje roditelja, beba se okliznula i ispala je kroz prozor. Beba je preživela pad jer je, na svu sreću, pala direktno u ruke prolaznika koji je njen pad video na vreme

  • 0

Nemoćne, plačljive i osetljive - prva je asocijacija kada pomislite na bebu, ali to nije slučaj i sa ovim bebama. Ako je suditi po komentarima svetskih sajtova, one su najjače bebe na svetu! Preživele su nemoguće situacije i iz njih izvukle živu glavu. Telegraf.rs vam predstavlja top 5 beba koje su preživele metak, tornado i pad sa sedmog sprata.

 

1. Beba iz Argentine koja je preživela metak u grudi

 

 

Sedmomesečna beba preživela je tri dana sa metkom u grudima nakon što su je "bezuspešno" upucali roditelji, koji su izvršili kolektivno samoubistvo ogorčeni zbog globalnog zagrevanja.

Naime, porodica iz Argentine, ogorčena na vlasti jer ništa ne preduzimaju zbog globalnog zagrevanja, izvršila je kolektivno samoubistvo. Majka je upucala starijeg sina, muža, zatim sebe. Metak koji je pogodio bebu, ostavio ju je u životu. Na svu sreću, meštani su nakon trećeg dana provalili u kuću i zatekli okrvavljenu bebu, koja je nakon operacije spasena.

 

2. Beba koja je preživela pad sa sedmog sprata

 

 

Jednoipogodišnja beba igrala se pored prozora na sedmom spratu zgrade u Parizu. U trenutku nepažnje roditelja, beba se okliznula i ispala je kroz prozor.

Beba je preživela pad jer je, na svu sreću, pala direktno u ruke prolaznika koji je njen pad video.

- Spasio sam bebu zahvaljujući mom sinu koji je slučajno pogledao gore i rekao "Tata, beba pada". Znao sam samo jedno, da ne smem da je ne uhvatim - rekao je otac.

Beba je plakala nekoliko trenutka, a nakon "uspešnog pada" zaspala je u naručju prolaznika.

 

3. Beba koju je majka ispustila na šine u trenutku dolaska voza

 

 

Šestomesečna beba iz Australije imala je neverovatnu sreću što je preživela, kada ju je majka ispustila na šine. Voz je u tom trenutku bio na jedva 30 metara od ulaska u stanicu a bebu je spasla nesavesna majka, koja je srećom na vreme reagovala i podigla dete sa šina.

 

4. Beba koja je preživela tornado u Mičigenu

 

 

Blejk Operman, četrnaestomesečni dečak, preživeo je udar tornada tokom kojeg je vetar odbacio krevetac u kom je spavao mali Blejk odbacio na čak 40 metara od kuće. Roditelji su ga našli uplakanog ispod gomile šuta.

- Ne mogu da vam opišem taj strah. Panično trčite, vrištite i tražite svoje dete, a sve vreme čujete njegov plač - prepričava majka.

Tornado u Mičigenu bio je jedan od razornijih, čak šestoro dece je izgubilo živote.

5. Beba koja je preživela probijanje lobanje šipkom

 

 

Karlton Moris čuvao je svog sedamnaestomesečnog bratanca dok je kosio travu. Dečak se igrao i u jednom trenutku je pao i šipka od kosilice mu se zabila tri centimetra u lobanju. Srećom, šipka nije pogodila venu koja spaja srce i mozak, tako da je mali prošao bez ikakvih posledica.

 

(I. Danić)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA