≫ 

Trojica komšija na parkingu, jedan radi u Nemačkoj, drugi u Americi a treći ostao u Srbiji: Ali ovo nije prava priča koja se krije iza fotke

"Zastava 750" je i dalje jedan od omiljenih vozila na ovom prostoru

  • 28

U Novom Sadu mogla je da se vidi nesvakidašnja scena. Naime, na istom parkingu su se našla tri potpuno različita automobila - "Zastava 750", poznatija kao "fića", "Ford mustang" i BMW.

Bila tri brata Balkanca, dvojica rade u Nemačkoj, a jedan je ostao ovde (FOTO)

U opisu fotografije na Fejsbuk stranici "uživo sa balkanskih ulica" stoji opis: "Novi Sad, jedan brat iz Amerike, drugi iz Novog Sada, treći iz Njemačke".

Iako ovakve fotografije zabavaljaju narod širom Balkana, uvređenim zbog komentara našao se jedan od vlasnika automobila. Naravno, nije u pitanju vozač "fiće".

- Kao prvo, ovo nije parking, nego je autopraonica i stao sam da usisam auto. Ako niste primetili levo je usisivač. A dečko sa fićom je prišao i kao brate staću samo na minut da ih slikam jedan pored drugog, iz fazona.Tako da pre nego sto nekoga ispljujete prvo uključite mozak, a isključite komplekse! - napisao je mladić na Fejsbuku ispod fotografije.

Vlasnik se očigledno našao uvređenim zbog komentara da je "fića" bahato parkiran.

Prema opisu fotografije, vozač "fiće" je, naravno, iz Srbije, vozač mustanga živi u Americi, dok je vlasnik BMW-a gastarbajter iz Nemačke.

Po komentarima smo shvatili da je "fića" i dalje jedan od omiljenih vozila na ovom prostoru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • OO7

    2. mart 2017 | 14:27

    Samo jedno nije isto ... Mustang i BMW su na lizing ... I samo se voze jednom godisnje kuci da vide komsije ...

  • Normalan

    2. mart 2017 | 20:40

    Pre bih ovde rekao...dvojica su dileri a jedan posten radnik.

  • Miki

    3. mart 2017 | 10:17

    Kad procitam neke komentare bude mi drago sto sam otisao iz Srbije.Sve vi znate.Da sam diler, da sam mafijas, da je na leasing...a nikome nije palo na pamet da sam mozda kicmu slomio po Americi, da nisam dolazio kuci 5 god i da za to vreme nisam video porodicu...Mozda je to ipak jedino tacno, a?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA